Ολυμπιακός: Έχουν μείνει 1.500 εισιτήρια για Φερεντσβάρος

Μόλις 1.500 εισιτήρια έχουν απομείνει για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος.

Ολυμπιακός: Έχουν μείνει 1.500 εισιτήρια για Φερεντσβάρος

Τα γήπεδα ανοίγουν ξανά για τον κόσμο και οι φίλοι του Ολυμπιακού θα επιστρέψουν την Πέμπτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το παιχνίδι του Conference League με αντίπαλο τη Φερεντσβάρος.

Για τελευταία φορά οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο στις 5 Νοεμβρίου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι βρεθούν ξανά στο Καραϊσκάκη στις 3 Μαρτίου στο παιχνίδι με τον Βόλο, διότι και το ματς τον Αστέρα Τρίπολης στις 25 Φεβρουαρίου θα γίνει χωρίς κόσμο. Με τους Αρκάδες η ομάδα του Πειραιά θα εκτίσει την τιμωρία της δεύτερης αγωνιστικής που της είχε επιβληθεί για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η ζήτηση για τον αγώνα με τους Ούγγρους είναι πολύ μεγάλη. Έχουν απομείνει στη διάθεση του κόσμου λιγότερα από 1.500 εισιτήρια και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις από την πειραϊκή ΠΑΕ το Καραϊσκάκη αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται Τρίτη και Τετάρτη από τις 10:00 έως τις 18:00 στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» και την ημέρα του αγώνα την Πέμπτη (15/02) από τις 10 το πρωί έως την έναρξη του αγώνα ή μέχρι και την εξάντληση των εισιτηρίων, αλλά και διαδικτυακά 24 ώρες το 24ωρο.