Μιχαηλίδης: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ταβάνι»

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ελσίνκι και για την πορεία της ομάδας στο Conference League.

Μιχαηλίδης: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ταβάνι»

Την πρώτη θέση στον όμιλο του στο Europa Conference League κατέκτησε ο ΠΑΟΚ που νίκησε και την Ελσίνκι με σκορ 4-2. Για την πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης στη διοργάνωση μίλησε ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Αναλυτικά ο Γιάννης Μιχαηλίδης μίλησε:

«Γκολ δεν είχα βάλει στο πρωτάθλημα, για φέτος αναφέρομαι. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και την δική μου παρουσία. Δεν με ενδιαφέρει ότι έβαλα ένα γκολ. Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Γυρίσαμε την κατάσταση. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, είπαμε πως μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα μας και να βελτιωθούμε και τα καταφέραμε».

Για τις ευκαιρίες που έχασε τόνισε χαμογελώντας με νόημα: «Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να είχα πετύχει χατ τρικ σε αυτόν τον αγώνα. Τέσσερα... τσαφ μαζί, ελπίζω η UEFA να το... αναγνωρίσει και να μας βοηθήσει σε αυτό».

Για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και τις ανατροπές στο σκορ, ειδικά στα ευρωπαϊκά ματς: «Η αλήθεια είναι πως από την έναρξη της σεζόν, από το καλοκαίρι, δουλέψαμε πολύ σε αυτούς τους τομείς. Κυρίως στην νοοτροπία. Και αυτό φαίνεται στο γήπεδο με τις επιδόσεις μας».

Έχει ταβάνι, αγωνιστικά αναφερόμαστε, αυτή η ομάδα; «Όχι δεν έχουμε ταβάνι, πρεσάρουμε συνεχώς τους εαυτούς μας. Εμείς θέλουμε το καλύτερο. Τα αποτελέσματα έρχονται».

Για το rotation: «Η αλήθεια είναι πως ανταποκρινόμαστε στις αλλαγές στην ενδεκάδα, χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Αυτό ήρθε μέσα από τη δουλειά που κάνουμε. Κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ διψάει για τη νίκη και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Κάθε παίκτης δουλεύει στο απόλυτο. Όποιος μπαίνει βοηθάει και αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο».