Ντεσπόντοφ: «Είναι ντέρμπι το ματς με την Άιντραχτ»

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης παραχώρησε ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ.

Ντεσπόντοφ: «Είναι ντέρμπι το ματς με την Άιντραχτ»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη (30/11, 22:00) την Άιντραχτ θέλοντας να διατηρήσει το απόλυτο στους ομίλους του Conference League, με τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ να χαρακτηρίζει στις δηλώσεις του ντέρμπι το ματς.

Ο άσος του ΠΑΟΚ τόνισε την ενότητα στις τάξεις της ομάδας ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αύριο είναι ένα ντέρμπι. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Έχουμε μια καλή ομάδα, έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Να παραμείνουμε ταπεινοί αλλά με αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε τι μας περιμένει…», είπε αρχικά ο 27χρονος άσος των Θεσσαλονικέων.

Για την παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ: «Οι οπαδοί έχουν πάντα πάθος σε κάθε παιχνίδι. Ξέρω ότι έχουν πουληθεί όλα τα εισιτήρια. Μας κάνουν χαρούμενους, είναι πάντα δίπλα μας»

Για τις επιδόσεις του στα ματς της Ευρώπης: «Δεν κοιτάω τη στατιστική, κοιτάω τι μπορώ να προσφέρω. Πιστεύω ότι το σημείο κλειδί του αγώνα είναι να είμαστε ενωμένοι στο γήπεδο. Μπορεί να συμφωνώ με τον προπονητή της Άιντραχτ για το δυνατό σημείο μας αλλά έχουμε κι άλλα…».

Για τη συνεργασία του με τον Λουτσέσκου και την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ: «Οι πρώτοι μήνες εδώ είναι όλα εντάξει, αλλά πρέπει να πω για αυτό που είπε ο προπονητής. Έχω βελτιωθεί ήδη όσο ειμαι στον ΠΑΟΚ, έχω προσαρμοστεί αλλά η αλήθεια είναι πως μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα. Θέλω να δουλέψω πάνω σε αυτά που είπε ο προπονητής και να βοηθήσω ακόμα περισσότερο».