Τοπμέλερ: «Θέλουμε την πρωτιά»

Σύνθημα νίκης, πάση θυσία, έδωσε ο προπονητής της Άιντραχτ, Ντίνο Τοπμέλερ. 

Τοπμέλερ: «Θέλουμε την πρωτιά»

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί η Άιντραχτ στο αυριανό (30/11) ματς με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Conference League, όπως ξεκαθάρισε και ο τεχνικός των «Αετών» της Φρανκφούρτης, Ντίνο Τοπμέλερ.

«Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη. Θέλουμε την πρωτιά και πρέπει να δείξουμε μία καλή επιθετική επίδοση. Θέλουμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα που είναι πολύ ζωηρή στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Ίσως αυτό θα είναι το σημείο κλειδί του αγώνα. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στην άμυνα και στην επίθεση».

Μάλιστα, τόνισε πως έχει ένα καλό προαίσθημα για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας πως δεν το βλέπει ως εκδίκηση:

«Ο καθένας καταλαβαίνει τη σημασία του αγώνα. Μετά ο ΠΑΟΚ έχει μέσα στο σπίτι του την Ελσίνκι, οπότε η τύχη αυτού του αγώνα είναι στο χέρι μας. Δεν το βλέπουμε ως εκδίκηση. Έχουμε απέναντί μας έναν καλό αντίπαλο αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι και έχουμε την αυτοπεποίθηση να κερδίσουμε».

Σε ερώτηση για πιθανή αποχή των οπαδών της Άιντραχτ από το γήπεδο με αφορμή τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου; «Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Εγώ ασχολούμαι με το αγωνιστικό κομμάτι αλλά ξέρω πόση ενέργεια μας δίνει ο κόσμος όταν είναι στο πλευρό μας».