Άιντραχτ - ΠΑΟΚ: Οι οδηγίες της γερμανικής αστυνομίας προς τους φίλους των «ασπρόμαυρων»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με τις οδηγίες των γερμανικών Αρχών προς τους φίλους της ομάδας ενόψει του αγώνα στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. 

Άιντραχτ - ΠΑΟΚ: Οι οδηγίες της γερμανικής αστυνομίας προς τους φίλους των «ασπρόμαυρων»

Την Πέμπτη (30/11, 22:00) ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τη φάση των ομίλων του Conference League.

Στο γήπεδο θα βρεθούν και φίλοι των «ασπρόμαυρων», με τη γερμανική αστυνομία να δίνει οδηγίες προς τον κόσμο του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Οι γερμανικές αρχές απαγορεύουν την πορεία προς το γήπεδο. Το σημείο συνάντησης των φίλων του Δικεφάλου είναι η Ο’ Reilly’s Irish Pub (Am Hauptbahnhof 4, 60329 Frankfurt am Main), δίπλα στον Κεντρικό Σταθμό Τρένων. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να συγκεντρωθούν στις 17:00 ώστε να ξεκινήσουν τη μετάβασή τους προς το γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Η μετάβαση των φιλάθλων θα γίνει με τρένα από τον Κεντρικό Σταθμό Τρένων, που θα οδηγούν απευθείας στο γήπεδο, με συνοδεία της γερμανικής αστυνομίας. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00.

Υπάρχουν τρένα από τον Κεντρικό Σταθμό Tρένων στην πόλη της Φρανκφούρτης, που οδηγούν απευθείας στο γήπεδο. Η γερμανική αστυνομία θα συνοδεύσει τους φίλους του ΠΑΟΚ απευθείας στο γήπεδο. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00.

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ που δεν θα μεταβούν με τρένο προς το γήπεδο από το σημείο συνάντησης, συστήνεται να βρίσκονται στο γήπεδο τουλάχιστον δύο ώρες νωρίτερα, προκειμένου να περάσουν τους απαραίτητους ελέγχους.

Εντός του Deutsche Bank Park απαγορεύονται:

Η κατοχή και χρήση βεγγαλικών.
Τα κράνη κι οι ομπρέλες.
Οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να κρύψει το πρόσωπο κάποιου (μαντίλια, full face).
Μαχαίρια, όπλα κι αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη.
Πανό και σημαίες με ρατσιστικό ή πολιτικό περιεχόμενο.
Πανό και σημαίες μεγαλύτερα των δύο μέτρων και κοντάρια για τα πανό.
Ναρκωτικές ουσίες.
Συσκευές λέιζερ.
Αλκοόλ και κάθε συσκευασία που είναι γυάλινη ή αλουμινένια.
Backpacks, τσάντες και βαλίτσες.
Τύμπανα, κόρνες.
Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένουν για λίγο στον ειδικό χώρο Ostkurve, έξω από τις θύρες 19-21 του γηπέδου. Εκεί θα υπάρχουν ανοιχτά καταστήματα με νερό και φαγητό, καθώς και τουαλέτες. Μετά το πέρας του απαραίτητου χρόνου θα συνοδευτούν από τη γερμανική αστυνομία στα μέσα μεταφοράς τους.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να τηρήσουν τα μέτρα των γερμανικών αρχών, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας ή ενδεχόμενες νομικές ενέργειες εναντίον τους. Οι αρχές στην Γερμανία είναι ιδιαίτερα αυστηρές και δείχνουν μηδενική ανοχή στους παραβάτες».