Σβαμπ: «Θέλαμε νίκη με Αμπερντίν - Τώρα είμαστε εμείς και η Άιντραχτ» (vid)

Δηλώσεις στην κάμερα του PAOK TV παραχώρησε ο Στέφαν Σβαμπ.

Σβαμπ: «Θέλαμε νίκη με Αμπερντίν - Τώρα είμαστε εμείς και η Άιντραχτ» (vid)

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League μίλησε ο Στέφαν Σβαμπ.

Ο Αυστριακός μέσος αναφέρθηκε στην ισοπαλία κόντρα στην Αμπερντίν τονίζοντας ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήθελαν τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στην Άιντραχτ και την προσεχή μεταξύ τους αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρόκριση του ΠΑΟΚ, αλλά τη νίκη που δεν ήρθε: «Ναι η ομάδα είναι απογοητευμένη για το σημερινό αποτέλεσμα. Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, προσπαθήσαμε και κάναμε ότι μπορούσαμε αλλά όπως είπες προκριθήκαμε και μένουμε στη διοργάνωση. Είμαστε ακόμη πρώτοι στον όμιλο και αήττητοι μαζί με τα προκριματικά, οπότε γενικότερα μας ικανοποιεί η πορεία μας, αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα».

Για την Άιντραχτ και αυτά που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για την πρώτη θέση: «Έχουμε μείνει εμείς οι δύο πλέον, είναι μια καλή και δυνατή ομάδα και θα παίξουμε στην έδρα τους. Έχασαν το παιχνίδι στην Τούμπα, οπότε θα πρέπει να δώσουμε το 110% για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκεί, αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια για να ανεβάσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να είμαστε έτοιμοι γι' αυτό το καθοριστικό παιχνίδι που θα κρίνει την πρώτη θέση. Αυτή την στιγμή έχουμε προκριθεί και ο στόχος τώρα είναι να παραμείνουμε στην πρώτη θέση».

Για το ματς με την Αμπερντίν: «Πιστεύω πως δεν ήμασταν όσο αποτελεσματικοί θα έπρεπε στην επίθεση, είχαμε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε παραπάνω από δύο γκολ. Στην άμυνα δεχτήκαμε δύο γκολ από συνολικά δύο σουτ που έκαναν στο παιχνίδι. Ήταν πολύ αποτελεσματικοί σε αντίθεση με εμάς και αυτός νομίζω πως είναι και ο λόγος που το παιχνίδι έληξε 2-2».