ΠΑΟΚ: «Από τη φύση μας είμαστε ενάντια στον ρατσισμό»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε εκ νέου για το θέμα που έχει προκύψει στο παιχνίδι με την Αμπερντίν η οποία ανέφερε ότι ο Γκουέγ δέχτηκε ρατσιστική επίθεση.

ΠΑΟΚ: «Από τη φύση μας είμαστε ενάντια στον ρατσισμό»

Σύμφωνα με καταγγελίες της Αμπερντίν ο ποδοσφαιριστής της, Πάπε Χαμπίμπ Γκουέγ δέχτηκε ρατσιστική επίθεση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης διέψευσαν ότι συνέβη κάτι τέτοιο, ενώ δεν έγινε αντιληπτό κάποιο περιστατικό και από τους ανθρώπους της UEFA.

Με το θέμα ασχολήθηκε και το Sky Sports και άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκαναν την εξής τοποθέτηση: «Και στα δύο παιχνίδια, στο Αμπερντίν και στη Θεσσαλονίκη, οι φίλαθλοι έγιναν απόλυτα αποδεκτοί από τις τοπικές κοινωνίες. Εγιναν δύο θεαματικά παιχνίδια, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό περιστατικό προσβολής ή επιθετικές συμπεριφορές. Οι δύο ομάδες είχαν άψογη συνεργασία. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που ιδρύθηκε από Ελληνες πρόσφυγες, είναι από τη φύση του ενάντια στον ρατσισμό και στην Τούμπα αντιμετωπίσαμε κάθε είδους προβλήματα στο παρελθόν, εκτός από οποιαδήποτε ρατσιστική συμπεριφορά».

Στη συνέχεια οι Θεσσαλονικείς τόνιζαν: «Οι αρμόδιοι δεν άκουσαν και δεν είδαν τίποτα, οπότε για εμάς το πιο σημαντικό παραμένει η ωραία ανταλλαγή ποδοσφαιρικής κουλτούρας και στα δύο παιχνίδια μεταξύ των ομάδων μας».