Ρόμπσον για Αμπερντίν: «Ανυπομονούμε για την ατμόσφαιρα της Τούμπας»

Δηλώσεις αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα παραχώρησε για λογαριασμό της Αμπερντίν ο Μπάρι Ρόμπσον.

Ρόμπσον για Αμπερντίν: «Ανυπομονούμε για την ατμόσφαιρα της Τούμπας»

Η Αμπερντίν αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League (9/11, 19:45) με τον τεχνικό των Σκοτσέζων, Μπάρι Ρόμπσον, να δηλώνει ανυπομονησία για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας: «Η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου είναι κάτι διαφορετικό. Τώρα παίζουμε στην Ευρώπη και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πήραμε κάποιες αποφάσεις για την αυριανή αναμέτρηση και έχουμε μόνο αυτό στο μυαλό μας».

Για τις απουσίες: «Δεν έχουμε κάποιον τραυματισμό που να μας ανησυχεί. Χρειάζεται σωστή διαχείριση. Τα έχουμε πάει αρκετά καλά στην Ευρώπη, αν και δεν ήρθαν τα αποτελέσματα. Εμείς βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα τα δώσουμε όλα αύριο».

Για το αυριανό παιχνίδι: «Θέλουμε να έχουμε μια καλή εμφάνιση. Σε κάθε ματς δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Θέλουμε να το πιστέψουμε και θα παλέψουμε. Διατηρούμε την αυτοπεποίθηση μας και πρέπει να μειώσουμε τα ατομικά λάθη. Ξέρουμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ. Εμείς πληρώσαμε τα λάθη μας. Μειώνοντάς τα, πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε κάτι καλύτερο τώρα».

Για το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων: «Ελπίζουμε ότι οι παίκτες θα έχουν ανακάμψει μετά το πρώτο ματς. Σε εκείνο το ματς, σε μερικές στιγμές οι παίκτες ήταν τολμηροί και σε κάποια σημεία έδωσαν μεγάλη χαρά στον κόσμο μας».