Ρόμπσον για ΠΑΟΚ: «Ίσως τηλεφωνήσω στον προπονητή της Χαρτς»

Δηλώσεις αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Conference League παραχώρησε ο προπονητής της Αμπερντίν, Μπάρι Ρόμπσον.

Ρόμπσον για ΠΑΟΚ: «Ίσως τηλεφωνήσω στον προπονητή της Χαρτς»

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να αντιμετωπίσει την Πέμπτη 26/10 την Αμπερντίν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Conference League με τον Μπάρι Ρόμπσον να στέκεται στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει ομάδα του.

Ο τεχνικός της σκωτσέζικης ομάδας αφού αστειεύτηκε λέγοντας ότι θα μιλήσει με τον προπονητή της Χαρτς μίλησε για τη σημασία του να μπει η ομάδα του δυνατά και να πάρει το προβάδισμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ίσως κάνω μία κλήση στον ''Νέιζι''. Έχουμε τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας, την Κυριακή παίζουμε εκτός έδρας με την Κιλμάρνοκ, ξανά εκτός με τη Μάδεργουελ την Τετάρτη και μετά παίζουμε μακριά από την έδρα μας στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Είναι μία περίοδος πρόκλησης για εμάς, αλλά όταν θες να είσαι σε αυτό το επίπεδο και θες να παίζεις ημιτελικά και σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αυτό συμβαίνει.

Βρισκόμαστε σε αυτό το επίπεδο και οι παίκτες το λατρεύουν. Είναι δύσκολο; Φυσικά, αλλά τόσο οι οπαδοί, όσο και εμείς το γνωρίζουμε. Χρειάζεται απλά να προσπαθήσουμε. Έχουμε δει μερικά ματς live και έχω στα χέρια μου άλλες δύο live αναφορές. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε προβάδισμα στο σκορ. Σε ό,τι αφορά στις επιλογές μου, μαζί με το τιμ μου θα μετρήσω κάθε λεπτομέρεια και θα κρίνω ποιοι είναι καλύτερο να αγωνιστούν».