Τοπμέλερ: «Ξεχωρίζω Ζίβκοβιτς και Τάισον από τον ΠΑΟΚ - Καυτή η Τούμπα»

Δηλώσεις αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ παραχώρησε ο προπονητής της Άιντραχτ, Ντίνο Τοπμέλερ.

Τοπμέλερ: «Ξεχωρίζω Ζίβκοβιτς και Τάισον από τον ΠΑΟΚ - Καυτή η Τούμπα»

Για το τι έχει να περιμένει από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μίλησε ο Ντίνο Τοπμέλερ αναφορικά με την αναμέτρηση της Άιντραχτ για τους ομίλους του Conference League (5/10, 22:00).

Ο τεχνικός των Γερμανών τόνισε την καυτή ατμόσφαιρα στην έδρα του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ ξεχώρισε τους Ζίβκοβιτς και Τάισον από τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να δώσουμε το 100% στο γήπεδο, να πατήσουμε το... γκάζι και να πάμε σε κάθε μπαλιά με θυσία και δύναμη. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε την νίκη σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια καλή ομάδα.Περιμένουμε έναν επιθετικό και δυνατό αντίπαλο σε μία καυτή ατμόσφαιρα... Μας περιμένει μία ενδιαφέρουσα συνάντηση και θέλουμε να κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι ανταγωνιστής για την πρώτη θέση. Είναι ομάδα που θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας, του αρέσει να δημιουργεί από πίσω και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει και το ένθερμο κοινό».

Για την κατάσταση της Άιντραχτ: «Για κάθε παίκτη της ομάδας μου βάζω το χέρι μου στην φωτιά. Κάθε ήττα είναι μια ευκαιρία για να δουλέψουμε περισσότερο, ώστε να καταλάβουν οι παίκτες της ομάδας ότι πρέπει να δουλέψουν πολύ περισσότερο. Για κάποιους είναι κουλ μόνο η επιτυχία αλλά για εμάς είναι όλη η διαδικασία».

Για την επιθετική δυστοκία της Άιντραχτ: «Τα γκολ της ομάδα είναι μια κοινή εργασία, θα πρέπει όλοι να επιτίθενται για να σκοράρουν οι επιθετικοί, υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα, θα πρέπει ο Λάρσον να αισθάνεται σιγουριά για αυτούς που έχει από πίσω του, θα πρέπει να υπάρχει σιγουριά, ώστε να καταλάβουν οι παίκτες ότι είναι αυτοί που είναι υπεύθυνοι και θα πρέπει να τραβήξουν το κάρο».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη: «Υπάρχει κίνητρο στους παίκτες, τόσο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια όσο και στα ματς της Bundesliga, φυσικά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια πάντα υπάρχει μια ξεχωριστή λάμψη, θα πρέπει αύριο να παίξουμε το παιχνίδι μας και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας για να σκοράρουμε».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: «Πράγματι ο ΠΑΟΚ έχει ένα καλό μείγμα παικτών, τόσο όσον αφορά την αμυντική λειτουργία, όσον αφορά και τους δύο ακραίους τον Τάισον και τον Ζίβκοβιτς που είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός και μέσα στην περιοχή».

Από την πλευρά των παικτών ο Ομάρ Μαρμούς σημείωσε:

Για τις ευκαιρίες και τα γκολ της Αιντραχτ και πότε θα λυθεί το πρόβλημα της δυστοκίας: «Η δουλειά μας ως επιθετικοί ειναι να βάζουμε γκολ αλλα και να κάνουμε ευκαιρίες. Έχουμε δουλέψει στα τελειώματα των φάσεων πολύ, στο τελευταίο ματς κάναμε τρεις μεγάλες ευκαιρίες που με εναν λιγότερο καλό τερματοφύλακα απέναντί μας θα μπορούσαμε να βάλουμε τρία γκολ».

Για το αν έχει μιλήσει με κάποιον συμπατριώτη του για να πάρει πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζω ότι στον ΠΑΟΚ έπαιξαν πολλοί Αιγύπτιοι παίκτες όπως ο Αμρ Ουάρντα αλλά δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα και χαίρομαι πολύ γι΄αυτό το παιχνίδι».