Βιεϊρίνια: «Από τα παιχνίδια που όλοι περιμένουμε»

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (5/10, 22:00) για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

Βιεϊρίνια: «Από τα παιχνίδια που όλοι περιμένουμε»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βιεϊρίνια

Για τα στοιχεία που έχουν οι γερμανικές ομάδες: «Είναι μία δυνατή ομάδα η Άιντραχτ, αυτό έχουμε αύριο, δεν έχουμε άλλες γερμανικές ομάδες. Είναι μία ομάδα που πριν από δύο χρόνια κατέκτησε το Europa League, αυτό τα λέει όλα πρέπει να είμαστε στον καλύτερό μας εαυτό για να παλέψουμε».

Για τους αριθμούς του κόντρα στην Άιντραχτ: «Όχι δεν έχω κάτσει αν δω τα νούμερα. Θυμάμαι πως κάθε παιχνίδι μαζί τους ήταν δύσκολο. Αύριο θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, ξέρουμε ότι δεν περνάει την καλύτερη περίοδο, αλλά είναι μία ομάδα η οποία θα πρέπει να περιμένουμε πολύ δυνατή».

Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο ώριμος για την ένταση που πρέπει να βγάζει: «Είμαστε πιο έμπειροι ως ομάδα και παίκτες, μας βοηθούν αυτοί που ήρθαν και οι περσινοί, αύριο θα είναι μία ομάδα που θα δώσει το 100% για το αποτέλεσμα».

Για τα γκολ στις καθυστερήσεις που δέχεται ο ΠΑΟΚ: «Φυσικά, είναι κάτι που πρέπει να σκεφτόμαστε και να δουλέψουμε, είμαστε έμπειροι ομάδα και παίκτες, δεν πρέπει να ξαναγίνει στο μέλλον. Μας έχει κοστίσει βαθμούς αυτό, γι' αυτό είμαστε μακριά από την πρώτη θέση. Αύριο είναι άλλο παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι όχι 90 λεπτά, αλλά 95 και 96'».

Για τον στόχο στην Ευρώπη και την πρωτιά: «Ο στόχος μας είναι να προχωρήσουμε στους ομίλους, θεωρητικά αύριο θα παίξουν οι πιο δυνατές ομάδες του ομίλου. Στο Ελσίνκι δυσκολευτήκαμε για τους τρεις βαθμούς, αύριο θα είναι παιχνίδι για την πρόκριση. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι γιατί όποιος νικήσει θα έχει προβάδισμα για την πρόκριση».

Για την εμπειρία του και τα κίνητρα σε τέτοιο ματς: «Είναι παιχνίδια που όλοι περιμένουν πώς και πώς είναι ευρωπαϊκό παιχνίδι με μία μεγάλη ομάδα, θέλουμε να πάμε όσο μακριά μπορούμε για να έχουμε όλη τη σεζόν παιχνίδι ανά δύο μέρες, είναι το καλύτερο για εμάς. Και τα μικρά παιδιά αρχίζουν και ξέρουν πώς είναι να παίζουν, οι έμπειροι θα τους βοηθάμε, έχουν πάρει παιχνίδια πάνω τους και δεν θα έχουν πρόβλημα σε μεγάλες διοργανώσεις».

Για τους οπαδούς της Άιντραχτ:
«Αν με ρωτάς εμένα, εγώ θα ήθελα σε όλα τα ματς εντός και εκτός να έχω φίλαθλους, δεν ξέρω αν είναι εύκολο στην Ελλάδα. Όταν νιώθουμε τους οπαδούς δίπλα μας νιώθουμε πιο καλά, αυτό που ήθελα σε κάθε παιχνίδι, είναι να γίνει αυτό που θα συμβεί αύριο. Αλλά είναι δύσκολο στην Ελλάδα».