Mήτογλου: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό...»

Ο Σίμος Mήτογλου παραμονή του πρώτου αγώνα της ΑΕΚ για τον 2ο όμιλο του Εuropa League - και παρθενικού ευρωπαϊκού στην καριέρα του - κόντρα στην Μπράιτον υποσχέθηκε να καταθέσει την καλύτερη ποδοσφαιρική εκδοχή του.

Mήτογλου: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό...»

Aφού έμαθε (όχι πως δεν το ήξερε...) και εις επήκοον όλων, από τον Ματίας Αλμέιδα, ότι θα είναι βασικός στο παρθενικό ευρωπαϊκό ματς της καριέρας του ο Σίμος Μήτογλου, που εκπροσώπησε τους παίκτες της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρεμιέρας της «Ένωσης» στο Μπράιτον (21/09, 22:00) με την ομώνυμη Αγγλική ομάδα υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Παρότι έδειξε άνετος ενόψει του ευρωπαϊκού του ντεμπούτου προτίμησε λίγα λόγια κινούμενος στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του λέγοντας πως στόχος στον όμιλο είναι η πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς αντιμετωπίζει το ματς: «Θα μπω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, δεν σκέφτομαι κάτι το ιδιαίτερο. Θα προσπαθήσω να πάρει η ομάδα μου το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Αναφορικά με τον στόχο της διοργάνωσης: «Θα συμφωνήσω με τον κόουτς. Έχουμε έρθει εδώ και θέλουμε να περάσουμε. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, εμείς δίνουμε τα πάντα».

Όσο για το αν είναι πρόβλημα ο βροχερός καιρός: «Όσοι έχουν παίξει, έχουν αγωνιστεί υπό αντίξοες συνθήκες, οπότε δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο...».