Μουργκ: «Να ξεκινήσουμε με νίκη στον όμιλο»

Αναλυτικά όσα είπε ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ για το ματς με την Ελσίνκι στη Φινλανδία. 

Μουργκ: «Να ξεκινήσουμε με νίκη στον όμιλο»

Ο Τόμας Μουργκ εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Ελσίνκι, για την πρεμιέρα των ομίλων του Conference League. Ο Αυστριακός στάθηκε στην αναγκαιότητα της νίκης τονίζοντας τα παρακάτω:

Για το ότι η Ελσίνκι παίζει σε συνθετικό χλοοτάπητα και την αγωνιστική της ετοιμότητα: «Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα, είμαστε ομάδα που θέλουμε να έχουμε την κατοχή, οπότε θα μας βολέψει και αυτό το γήπεδο, έχουμε και εμείς παιχνίδια στα πόδια μας, οπότε δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς».

Για τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς: «Νομίζω πώς είμαστε καλά γενικότερα, αν και η εικόνα μας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή στα τελευταία παιχνίδια, νομίζω ότι έπρεπε να κερδίσουμε, είμαστε καλά και έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι».

Για το ταξίδι της Ευρώπης: «Είναι φυσιολογικό να θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία, περάσαμε μια σειρά έξι αγώνων για να βρεθούμε στους ομίλους, θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στον όμιλο και μετά να δούμε που θα φτάσουμε».

Για το γεγονός ότι η Ελσίνκι στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς, εξήρε την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ: «Ακούγεται καλό, παρ' όλα αυτά στα τελευταία παιχνίδια δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και πρέπει να δούμε τι πρέπει να κάνουμε καλύτερα».

Για το πώς βίωσε το φετινό καλοκαίρι: «Τα πράγματα πηγαίνουν καλά για εμένα, μέχρι σήμερα δεν έχω χάσει κάποια προπόνηση έχω πάρει και αγωνιστικά λεπτά. Έχουμε ξεκινήσει καλά τη σεζόν και είναι σημαντικό να εστιάσουμε στο αυριανό παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις πόντους»