Conference League: Πρόκριση για Ελσίνκι, Μπόντο και Μπρέινταμπλικ

Στο Conference League συνεχίζουν Ελσίνκι, Μπόντο/Γκλιμτ και Μπρέινταμπλικ.

Conference League: Πρόκριση για Ελσίνκι, Μπόντο και Μπρέινταμπλικ

Την πρόκριση για τους στους ομίλους του Conference League πήραν Ελσίνκι, Μπόντο/Γκλιμτ και Μπρέινταμπλικ αφήνοντας εκτός Ευρώπης τις Φαρούλ Κονστάντα, Σέπσι και Στρούγκα αντίστοιχα.

Ελσίνκι - Φαρούλ Κονστάντα 2-0

Η Ελσίνσκι κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 5' με τον Ραντούλοβιτς, το γκολ όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο ίδιος παίκτης στο 20' έκανε το 1-0 μετά από ασίστ του Χοστίκα. Στην επανάληψη οι Φινλανδοί συνέχισαν να υπερέχουν της Φαρούλ στο γήπεδο και έφτασαν στο 2-0 πάλι με τον Ραντούλοβιτς στο 70' παίρνοντας έτσι άνετα την πρόκριση για το Conference League.

Μπόντο/Γκλιμτ - Σέπσι 2-2 (παρ. 3-2)

Εντυπωσιακό το πρώτο ημίχρονο της Μπόντο/Γκλιμτ με τη Σέπσι, με τους Νορβηγούς να ανοίγουν το σκόρ με τον Σόρλι στο 24' ενώ έκαναν το 2-0 με τον Πελεγκρίνο στο 29'. Η Σέπσι κατάφερε να μειώσει στο 42' με τον Αλίμι να κάνει το 2-1. Στην επανάληψη η Σέπσι ισοφάρισε με το καλημέρα, με τον Βάργκα να κάνει στο 46' το 2-2.

Καμία ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει μέχρι το 90' με το ματς να οδηγείται στην παράταση. Εκεί όπου η Μπόντο έκανε το 3-2 με Πέναλτι του Πελεκρίνο στο 100' στέλνοντας την ομάδα του στους ομίλους του Conference League.

Μπρέινταμπλικ - Στρούγκα 1-0

Η Μπρέινταμπλικ με τον αέρα από το 0-1 του πρώτου ματς μπήκε χωρίς άγχος στην αναμέτρηση και κατάφερε στο σκοράρει μόλις στο 3' με τον Άιναρσον να κάνει το 1-0. Η Στρούγκα πίεσε με σκοπό το... θαύμα όμως ήταν ιδιαίτερα νευρική με τους παίκτες της να δέχονται 3 κίτρινες κάρτες σε διάστημα 10 λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι κράτησαν το προβάδισμα και πήραν έτσι την πρόκριση για τους ομίλους του Conference League.