Μακ Αβόι: «Τελικός για τη Χαρτς το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ως τελικό χαρακτήρισε ο Φρανκ Μακ Αβόι για τη Χαρτς τη ρεβάνς κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Μακ Αβόι: «Τελικός για τη Χαρτς το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Δηλώσεις από τη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Φρανκ Μακ Αβόι για την αυριανή (30/8, 20:30) αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Χαρτς για τα play-off των προκριματικών του Conference League.

Ο τεχνικός των Σκοτσέζων τόνισε την κρισιμότητα του ματς λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν τελικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον ΠΑΟΚ και το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του: «Γνωρίζαμε ακριβώς τι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα έχει ο ΠΑΟΚ. Πόσο καλή άμυνα παίζει και τι τερματοφύλακα έχει. Έκανε καταπληκτική δουλειά. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το αυριανό παιχνίδι σαν τελικό. Πρέπει να κερδίσουμε με κάθε τίμημα”.

Για το πώς προετοίμασε την ομάδα του: «Είμαστε προετοιμασμένοι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση αλλά παίζουμε με μια έμπειρη ομάδα. Έχουμε θέσει ως στόχο την πρόκριση και θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να το πετύχουμε».

Για το αν σκοπεύει να πάρει μεγάλα ρίσκα: «Γνωρίζουμε καλά ποια είναι η αποστολή μας. Έχουμε ένα πλάνο και θα πιέσουμε όσο γίνεται περισσότερο τον ΠΑΟΚ. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και αν όλα πάνε καλά, θα δημιουργήσουμε προβλήματα στον ΠΑΟΚ».

Για το γήπεδο και τις διαστάσεις: «Θα πρέπει να προσαρμοστούμε και κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ θα έχει την μπάλα θα πρέπει να πάρουμε τη σωστή απόφαση».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Ξέρουμε τι ατμόσφαιρα επικρατεί εδώ από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ όμως το παιχνίδι δεν παίζεται στις κερκίδες αλλά στο γήπεδο. Θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να μείνουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες μας».

Για τη θερμοκρασία και τις καιρικές συνθήκες: «Όπου παίζουμε πρέπει να σεβόμαστε τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν. Για αυτό ήρθαμε από χθες. Έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούσαμε για αυτό το παιχνίδι. Οι συνθήκες θα είναι πιο διαφορετικές. Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε για όλα και να προσαρμοστούμε. Θα έχουμε απέναντί μας μια δύσκολη ομάδα».