ΠΑΟΚ: Μ’ ένα όνειρο τρελό και Αντρίγια οδηγό…

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Χαρτς, στη Σκωτία με 2-1 και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στους ομίλους του Conference League

ΠΑΟΚ: Μ’ ένα όνειρο τρελό και Αντρίγια οδηγό…

Ο ΠΑΟΚ έκανε το χρέος του στη Σκωτία κόντρα στη Χαρτς με τη νίκη που πέτυχε με 2-1 και καλείται την ερχόμενη εβδομάδα να πιάσει εξίσου καλή εμφάνιση στην Τούμπα, μπροστά στο κοινό του, για να σφραγίσει την πρόκριση στους ομίλους τους Κόνφερενς Λιγκ. Μ’ ένα όνειρο τρελό και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς οδηγό, ο «Δικέφαλος» καλείται να διατηρήσει το αήττητο στην Ευρωπαϊκή πορεία του (έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες) και να συνεχίσει την τρελή κούρσα του στη διοργάνωση.

Ο Σέρβος μσοεπιθετικός έχει πάρει από το χέρι τον «Δικέφαλο» και βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα καθώς σκόραρε σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ αυτό ήταν το πέμπτο τέρμα του στη φετινή σεζόν. Στην αναμέτρηση στο Εδιμβούρδο, ο Ζίβκοβιτς ήταν ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές. Πήρε το πέναλτι με το οποίο ο Σβαμπ ισοφάρισε σε 1-1 είχε πέντε τελικές πάσες στο ενεργητικό του και το … κερασάκι στην τούρτα ήταν το εκπληκτικό γκολ με το οποίο οι Θεσσαλονικείς σφράγισαν τη νίκη τους.

Και αν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έδωσε το σύνθημα για την ανατροπή και τη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά», χρειάστηκε και η κλάση του Ντόμινικ Κοτάρσκι, ο οποίος στα δύσκολα δήλωσε «παρών» και κράτησε όρθια την ομάδα του. Το δίδυμο του ψηλού (Κοτάρσκι) με τον κοντό (Ζίβκοβιτς) … χτύπησε στη Σκωτία γνωρίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα για να αποκλείσει τη Χαρτς και να βρίσκεται το φθινόπωρο στην Ευρώπη.

Τώρα λοιπόν ο ΠΑΟΚ καλείται να τελειώσει την δουλειά στην κατάμεστη Τούμπα και πανηγυρίσει την είσοδό του στους ομίλους, που βάσει των όσων έχουν συμβεί αυτό το καλοκαίρι, θα αποτελεί τεράστια επιτυχία για το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου.