Χαρτς – ΠΑΟΚ 1-2: Προβάδισμα πρόκρισης ο «Δικέφαλος»

Ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και νίκησε την Χαρτς, εκτός έδρας, με 2-1

Χαρτς – ΠΑΟΚ 1-2: Προβάδισμα πρόκρισης ο «Δικέφαλος»

Ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ στο Εδιμβούργο, νίκησε την Χαρτς με 2-1 και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για του ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν έξυπνα και μυαλωμένα και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που πέτυχε το νικητήριο τέρμα, κατάφεραν να πάρουν το διπλό σε μία δύσκολη έδρα.

Στο πρώτο μέρος οι Θεσσαλονικείς κράτησαν το ματς υπό τον έλεγχό τους, δεν επέτρεψαν στους Σκωτσέζους να επιβάλλουν το ρυθμό τους με σέντρες και ψηλές μπαλιές. Στο διάστημα αυτό ήταν λίγες οι καλές φάσεις, πέρα από τα δύο γκολ με πέναλτι, με κυριότερη για τους γηπεδούχους αυτή του 31’ όπου ο Κοτάρσκι έκανε σωτήριες επεμβάσεις σε διαδοχικές ευκαιρίες των Σάνκλαντ και Μπόις.

Στην επανάληψη ο «Δικέφαλος» πίεσε τον αντίπαλό του και πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ με τον Σέρβο, ο οποίος για τρίτο σερί αγώνα κατάφερε να σκοράρει, ενώ αυτό ήταν το πέμπτο τέρμα του την φετινή σεζόν.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΧΑΡΤΣ – ΠΑΟΚ 1-2

Γήπεδο: «Tynecastle Park»

Διαιτητής: Τρεϊμάνις (Λετονία)

Γκολ: Σάνκλαντ (9’ πέναλτι), Σβάμπ (12’ πέναλτι), Ζίβκοβιτς (75’)

Κίτρινες: Σάνκλαντ (51’), Τσιγγάρας (51’), Εκόνγκ (83’), Μουργκ (98’)

Οι συνθέσεις

ΧΑΡΤΣ: Κλαρκ, Άτκινσον (90’ Οφία), Κεντ, Ρόουλς, Κίνγκσλεϊ, Βάργκας (90’ Όντα), Ντέβλιν, Μακέι (64’ λ.τρ. Λόουρι), Κόκρέιν (86’ Σίμπικ), Σάνκλαντ, Μπόις (86’ Ταγκόβα).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης, Ενκόγκ, Κεντζιόρα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Τάισον (79’ Νάρει), Κωνσταντέλιας (70’ Μουργκ), Α. Ζίβκοβτις, Μπράντον (88’ Τζίμας).