Φαμπιάνο: «Δεν μας άξιζε ο αποκλεισμός. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι»

Απογοητευμένος για τον  αποκλεισμό του Άρη από τη συνέχεια του Conference League παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Φαμπιάνο Λέισμαν.

Φαμπιάνο: «Δεν μας άξιζε ο αποκλεισμός. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι»

Πρόωρα ολοκληρώθηκε η πορεία του Άρη στα Κύπελλα Ευρώπης της φετινής σεζόν, αφού αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Conference League μετά την ήττα από τη Ντινάμο Κιέβου.

Ο κεντρικός αμυντικός των «κίτρινων», Φαμπιάνο Λέισμαν, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του γι’ αυτή την εξέλιξη και σε δηλώσεις του στα κανάλια Novasports, επεσήμανε:

«Δεν μας άξιζε ο αποκλεισμός αλλά η πρόκριση. Αυτό είναι ποδόσφαιρο, όλα μπορούν να συμβούν και είμαι λυπημένος για το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας, που ήρθαν στο Βουκουρέστι και μας βοήθησαν. Κι εγώ κι οι συμπαίκτες μου κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Πλέον, δεν έχουμε χρόνο να σκεφτόμαστε αυτό που έγινε. Πρέπει να ξεκουραστούμε, να ανασυνταχθούμε και να συγκεντρωθούμε στο πρώτο παιχνίδι του νέου πρωταθλήματος. Να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι, για να συνεχίσουμε θετικά», επεσήμανε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σε αυτό το σημείο πρέπει ο ένας να βοηθήσει τον άλλο. Όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας και την ομάδα. Να βρούμε την απαραίτητη ενέργεια. Ψυχολογικά, δεν είμαστε σε κακή κατάσταση. Προφανώς είμαστε στεναχωρημένοι γιατί θέλαμε την πρόκριση και την αξίζαμε αλλά αυτό πέρασε. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά. Στην ζωή τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλεις. Εμείς πρέπει να μείνουμε ενωμένοι».