Λουτσέσκου: «Δεν σημαίνει κάτι η πρόκριση»

Χαμηλούς τόνους από τον Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ.

Λουτσέσκου: «Δεν σημαίνει κάτι η πρόκριση»

Το πρώτο σχόλιο του Ρουμάνου τεχνικού στην κάμερα της NOVA, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στη Χάιντουκ με 3-0 και την πρόκριση στα play off του Conference League.

«Δε σημαίνει κάτι η πρόκριση παρά μόνο ότι πάμε στα πλέι-οφ με στόχο να πάμε στους ομίλους της διοργάνωσης. Ήταν μία δύσκολη πρόκριση. Ήταν μία δύσκολη κλήρωση απέναντι σε μία οργανωμένη ομάδα. Το 3-0 ήρθε μετά από ένα κοπιαστικό παιχνίδι από την πλευρά μας.

Ένα δύσκολα διαχειρίσιμο πρώτο μέρος και μία διαφορετική εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα μαχητών με δυνατή νοοτροπία, που δε θα τα παρατάει. Χρειαζόμαστε χρόνο, προπονήσεις, αγώνες. Να "πετάξουμε" το άγχος που είχαμε στο πρώτο μέρος.

Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν έρθει πολύ χρόνο στην ομάδα, άρα πρέπει να εστιάσουμε και στη χημεία. Τώρα το ενδιαφέρον μας είναι στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή. Θα δούμε για τον αντίπαλο μας στην Ευρώπη. Ελπίζω ο κόσμος να καταλαβαίνει τη σημασία του παιχνιδιού της Κυριακής, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, τον θέλουμε δίπλα μας, είναι ο 12ος μας παίκτης», δήλωσε ο Λουτσέσκου.