Conference League: Στα playoffs Γάνδη, Μπάλκανι και Μπόντο Γκλιμτ

Χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη αντίσταση Γάνδη και Μπόντο Γκλιμτ απέκλεισαν Πογκόν και Πιούνικ αντίστοιχα και προκρίθηκαν στα playoffs του Conference League. Εισιτήριο και για τη Μπάλκανι η οποία ντούμπλαρε τις νίκες της επί της Λίνκολν

Conference League: Στα playoffs Γάνδη, Μπάλκανι και Μπόντο Γκλιμτ

Το εμφατικό 5-0 της πρώτης αναμέτρησης ήταν αρκετό για τη Γάνδη. Οι Ινδιάνοι ηττήθηκαν 2-1 από την Πογκόν στο δεύτερο ματς και πήραν άνετη πρόκριση για τα playoffs του Conference League.

Με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς επί τις αρμένικης, Πιούνικ προκρίθηκε και η Μπόντο Γκλιμτ. Οι Νορβηγοί επιβλήθηκαν 3-1 εκτός έδρας και πλέον απομένει ένα ακόμη βήμα για την είσοδο τους στους ομίλους της διοργάνωσης.

Πρώτη φορά σε playoffs ευρωπαϊκής διοργάνωσης και για τη Μπάλκανι. Η ομάδα από το Κόσσοβο λύγισε 2-1 τη Λίνκολν στο Γιβραλτάρ και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα τσέκαρε εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Τέλος, στην πιο ενδιαφέρουσα συνάντηση, η Σέπσι κατάφερε να κάμψει το εμπόδιο της Ακτόμπ από το Καζακστάν και να πάρει την πρόκριση ύστερα από το 1-1 του πρώτου αγώνα.