Πάβιτσιτς: «Να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι»

Το σύνθημα της πρόκρισης έδωσε ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς στη συνέντευξη Τύπου του Άρη πριν από τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου.

Πάβιτσιτς: «Να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι»

Ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς εκπροσώπησε τους παίκτες του Άρη στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου την Πέμπτη (17/8, 20:00).

Ο μέσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα πρέπει να παρουσιάσουν οι «κίτρινοι» προκειμένου να υπερασπιστούν το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Αρχικά είπε: «Κάναμε καλό παιχνίδι στον πρώτο αγώνα γιατί είχαμε πάθος, ήμασταν συμπαγείς στην άμυνα και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ξέρουμε όμως ότι το δεύτερο παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Η Ντιναμό θα προσπαθήσει να μας πιέσει, οπότε θα πρέπει να φερθούμε έξυπνα για να πάρουμε την πρόκριση. Να κοιτάξουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Αργότερα συμπλήρωσε: «Πρέπει να διαχειριστούμε την πίεση του αντιπάλου και να μην του επιτρέψουμε να μας αιφνιδιάσει όπως προφανέστατα θα προσπαθήσει να κάνει. Να έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. Αν το κάνουμε αυτό, δίνοντας παράλληλα το 100%, πιστεύω ότι θα πάρουμε την πρόκριση».