Άρης: «Πέταξε» με Κουέστα για το Βουκουρέστι

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε από τη χώρα μας με προορισμό το Βουκουρέστι, ενόψει του αγώνα με την Ντινάμο Κιέβου για το Conference League. Μαζί και ο Χουλιάν Κουέστα, παρότι η συμμετοχή του στο παιχνίδι παραμένει αμφίβολη.

Άρης: «Πέταξε» με Κουέστα για το Βουκουρέστι

Με προορισμό το Βουκουρέστι αναχώρησε σήμερα η αποστολή του Άρη, ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τη Ντινάμο Κιέβου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ένα ματς στο οποίο ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης θα κληθεί τουλάχιστον να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα στην έδρα του, προκειμένου να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στην αποστολή των «κίτρινων» συμπεριλήφθηκε και ο Χουλιάν Κουέστα παρά το γεγονός ότι η συμμετοχή του στο παιχνίδι παραμένει αμφίβολη λόγω του τραυματισμού του, ενώ σε περίπτωση που τελικά δεν αγωνιστεί τότε τη θέση του κάτω από την εστία αναμένεται να πάρει ο Λευτέρης Χουτεσιώτης.

Σημειώνεται επίσης, πως απόψε (20.00) οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν στο γήπεδο που θα γίνει το ματς, πριν την αυριανή μεγάλη ευρωπαϊκή τους μάχη.