Ζίφκοβιτς: «Περήφανος για το περιβραχιόνιο»

Για το ότι φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ΠΑΟΚ, μίλησε ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς.

Ζίφκοβιτς: «Περήφανος για το περιβραχιόνιο»

Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει στην Τούμπα την πρόκριση επί της Χάιντουκ Σπλιτ μετά το χθεσινό (10/8) 0-0, στο οποίο ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Κάτι το οποίο σχολίασε μετά το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξέραμε ότι πρόκειται για καλό αντίπαλο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Το τελικό 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να είμαστε πιο συμπαγείς στο γήπεδο, όταν κλέβουμε μπάλες. Να κινούμαστε πιο γρήγορα, καλύτερα και να τελειώνουμε σωστά τις φάσεις. Ελπίζω ότι θα είμαστε καλύτεροι στην Τούμπα».

Για το πως περιμένει τη ρεβάνς της Τούμπας:

«Φυσικά ανυπομονώ για τη ρεβάνς στο γήπεδο μας. Ελπίζω ότι θα ελέγξουμε εμείς, ότι θα είμαστε πιο επιθετικοί και ότι θα σκοράρουμε για να πάρουμε εμείς την πρόκριση».

Για το γεγονός ότι φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού:

«Αν δεν μετράμε τα φιλικά, ήταν η πρώτη φορά που ήμουν αρχηγός. Ήταν πραγματικά κάτι εκπληκτικό. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, γιατί πραγματικά αγαπώ αυτή την ομάδα και δίνω τα πάντα σε κάθε παιχνίδι. Είμαι περήφανος, όπως επίσης είμαι περήφανος και για τους συμπαίκτες μου για σήμερα. Ήταν ένα πραγματικά καλό παιχνίδι, κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο. Θα προετοιμαστούμε καλά για τη ρεβάνς για να πάρουμε την πρόκριση».