Χάιντουκ – ΠΑΟΚ 0-0: Θα τα… πουν στην Θεσσαλονίκη

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 0-0 από τη Χάιντουκ στο Σπλιτ στο πρώτο παιχνίδι για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League και όλα θα κριθούν στις 17 Αυγούστου

Χάιντουκ – ΠΑΟΚ 0-0: Θα τα… πουν στην Θεσσαλονίκη

Στην Τούμπα θα... λύσουν τους λογαριασμούς τους ΠΑΟΚ και Χάιντουκ, που ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στο Σπλιτ στον πρώτο αγώνα για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν και την τύχη με το μέρος τους, καθώς οι Κροάτες είχαν δύο δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες ειδικά στο β’ μέρος.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε ένα διάστημα αστάθειας από το 10’ έως το 25’, αλλά κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να διαχειρίζεται με υπομονή το ματς.

Οι Κροάτες πίεσαν τους φιλοξενούμενους στην αρχή του αγώνα, είχαν δοκάρι στο 13’ με τον Σίγκουρ, αλλά από εκεί και έπειτα δεν μπόρεσαν να φτάσουν απέναντι στον Κοτάρσκι, καθώς ο Λουτσέσκου έκλεισε τους διαδρόμους ειδικά στον Λιβάγια

Στο ξεκίνημα του β’ μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν απρόσεκτος, χωρίς συγκέντρωση στην άμυνα, κάνει λάθη και είχε «χαρίσει» αρκετές φάσεις στους Κροάτες, που είχαν δοκάρι με τον Λιβάγια στο 46’.

Το… σφυροκόπημα συνεχίστηκε με την άμυνα του ΠΑΟΚ να παλεύει να κρατήσει τους Κροάτες μακριά από τον Κοτάρσκι και τους κεντρικούς μπακ να διώχνουν με αυτοθυσία και να κρατούν το μηδέν, κάτι που έκαναν έως το τέλος.

Μικρογραφία

ΧΑΪΝΤΟΥΚ ΣΠΛΙΤ- ΠΑΟΚ 0-0


Γήπεδο: «Stadion Poljud»

Διαιτητής: Μόρτεν Κροχ (Δανία)

Σκόρερς: -

Κίτρινες: Σίγκουρ (63’) - Τσιγγάρας (32’), Τόμας (40’), Σβαμπ (82’), Μπάμπα (87’)

Κόκκινη: -

Συνθέσεις:

ΧΑΪΝΤΟΥΚ ΣΠΛΙΤ (Ιβάν Λέκο): Λούτσιτς – Μούφι (95’ Μικάνοβιτς), Σάρλια, Φέρο (80’ Ντιαλό), Μέλνιακ- Σίγκουρ- Κροβίνοβιτς- Οφόε (79’ Κάλικ), Σαχίτι (67’ Ντόλτσεκ), Μλάκαρ- Λιβάγια

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι- Μπάμπα, Κουλιεράκης, Έκονγκ, Κεντζιόρα- Τσιγγάρας (80’ Οζντόεφ), Σοάρες (72’ Σβαμπ) - Νάρεϊ (61’ Τάισον), Κωνσταντέλιας (80’Μουργκ), Ζίβκοβιτς –Τόμας (61’ Σαμάτα).