Conference League: Βλέπουν playoffs οι Κύπριοι - Βήμα πρόκρισης ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια

Η Ομόνοια λύγισε 1-0 τη Μίντιλαντ, ο ΑΠΟΕΛ πέρασε άνετα από τη Γεωργία και την Ντίλα Γκόρι (0-2) και αμφότεροι κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Προβάδισμα πρόκρισης στα playoffs του Conference League και για Μπεσίκτας, Βικτόρια Πλζεν και Ρόζενμποργκ.

Conference League: Βλέπουν playoffs οι Κύπριοι - Βήμα πρόκρισης ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια

Σημαντικό βήμα για το εισιτήριο που οδηγεί στα playoffs του Conference League έκανε ο ΑΠΟΕΛ καθώς έκαμψε με 2-0 το εμπόδιο της Ντίλα Γκόρι μέσα στη Γεωργία. Το σκορ άνοιξε ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κρέσπο στο 45' ενώ ο Εφραίμ στο 64' διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Ισχνό προβάδισμα απέκτησε και η Ομόνοια. Οι «πράσινοι» άντεξαν στην πίεση της Μίντιλαντ και με το μίνιμουμ σκορ πάνε ως οδηγοί στη ρεβάνς της Δανίας. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης στο «ΓΣΠ» σημείωσε ο Μπεζούς στο 38'

«Πάρτι» πρόκρισης έκαναν Βικτόρια Πλζεν και Μπεσίκτας. Οι Τσέχοι διέλυσαν με 4-0 την Γκζίρα και μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς, ενώ οι «Αετοί» της Κωνσταντινούπολης επιβλήθηκαν 3-1 της Νέφστι στο Μπακού.

Από εκεί και πέρα, προβάδισμα απέκτησε η Ρόζενμποργκ κόντρα στη Χαρτς καθώς επικράτησε 2-1, ενώ τον πρώτο λόγο έχει και η Άκμααρ που πέρασε νικηφόρα από την Ανδόρα και την έδρα της Σάντα Κόλομα. Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Σέπσι και Ακτόμπ μετά το τελικό 1-1 και η πρόκριση θα κριθεί στο Καζακστάν.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Βαλμιέρα - Παρτιζάνι 1-2
Βικτόρια Πλζεν - Γκζίρα 4-0
Λέγκια Βαρσ. - Αούστρια Βιέννης 1-2
Νέφτσι Μπακού - Μπεσίκτας 1-3
Ντίλα Γκόρι - ΑΠΟΕΛ 0-2
Ομόνοια - Μίντιλαντ 1-0
Σάντα Κόλομα - Άλκμααρ 0-1
Ρόζενμποργκ - Χαρτς 2-1
Σέπσι - Ακτόμπ 1-1