Γάνδη-Πογκόν 5-0: «Καθάρισε» από το πρώτο ματς, δύο γκολ ο Κάιπερς

Καταιγιστική η Γάνδη διέλυσε με σκορ 5-0 την Πογκόν και επί της ουσίας τελείωσε την πρόκριση στα play off του Conference League.

Γάνδη-Πογκόν 5-0: «Καθάρισε» από το πρώτο ματς, δύο γκολ ο Κάιπερς

Την πρόκριση στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ «κλείδωσε» η Γάνδη από το πρώτο της παιχνίδι με αντίπαλο την Πογκόν Στσέτσιν. Οι Βέλγοι διέλυσαν τους Πολωνούς με σκορ 5-0 κάνοντας επίδειξη ανωτερότητας.

Η Γάνδη από το ξεκίνημα της αναμέτρησης έδειξε την ανωτερότητα της και πήρε προβάδισμα με τον Όρμπαν στο 13ο λεπτό. Η Πογκόν δεν μπόρεσε να αντιδράσει και το φινάλε του πρώτου μέρους ήταν εφιαλτικό για τους Πολωνούς. Στο 35' ο Όρμπαν έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους και ο Κάιπερς στο 40' πέτυχε το 3-0 για την ομάδα του. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού σημείωσε και δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 4-0.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε αποκτήσει τη μορφή τυπικής διαδικασίας. Οι Πολωνοί είχαν παραδοθεί στις ορέξεις της Γάνδης και απλά το μόνο που άλλαξε ήταν πως ο Όρμπαν σημείωσε χατ τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 5-0.