ΠΑΕ Άρης: «Τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου» - Συμβολική κίνηση στο ματς με Ντινάμο Κιέβου (pic)

Παιδιά από ουκρανικές οικογένειες που βρήκαν καταφύγιο στην Ελλάδα θα συνοδεύσουν του παίκτες στο Άρης - Ντινάμο Κιέβου

ΠΑΕ Άρης: «Τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου» - Συμβολική κίνηση στο ματς με Ντινάμο Κιέβου (pic)

Σε μια συμβολική κίνηση στέλνοντας μήνυμα κατά του πολέμου ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης για την αναμέτρηση κόντρα στη Ντινάμο Κιέβου για προκριματικά του Conference League.

Συγκεκριμένα σε συνεργασία με την Ένωση Ουκρανών Γυναικών στην Ελλάδα 25 παιδιά από ουκρανικές οικογένειες που βρήκαν καταφύγιο στη χώρα μας θα συνοδεύσουν του παίκτες των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, θα φορεθούν και μπλουζάκια κατά την είσοδο των παικτών στο «Κλ. Βικελίδης» στο αυριανό ματς που αναγράφουν πάνω τη λέξη «ειρήνη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στον αυριανό αγώνα μεταξύ του Άρη και της Ντιναμό Κιέβου, το line up των παικτών διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ένωση Ουκρανών Γυναικών στην Ελλάδα.

25 παιδιά από Ουκρανικές οικογένειες που βρήκαν το καταφύγιο στην Ελλάδα λόγω πολέμου, θα συνοδέψουν τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Με αυτήν την πρωτοβουλία, θέλουμε να δώσουμε μήνυμα ειρήνης σε όλο το κόσμο.

Τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου και σήμερα ειδικά, πρέπει να σκεφτόμαστε τις αξίες που μας ενώνουν όλους. Κόσμος χωρίς πολέμους με όνειρα για το μέλλον».