ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Σβαμπ ενόψει Χάιντουκ - Πρώτη για Οζντόεφ

Ανησυχία στον ΠΑΟΚ για Σβαμπ ενόψει Χάιντουκ. Πρώτη προπόνηση για Οζντόεφ.

ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Σβαμπ ενόψει Χάιντουκ - Πρώτη για Οζντόεφ

Θεραπεία και ατομικό ακολούθησε ο Στέφαν Σβαμπ στη σημερινή (7/8) προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει των αναμετρήσεων κόντρα στη Χάιντουκ Σπλιτ για τα προκριματικά του Conference League.

O άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει ενοχλήσεις στο ισχίο και έκανε θεραπεία, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς. Νεότερα για την κατάστασή του θα γίνουν γνωστά αύριο.

Την ίδια ώρα, ο Μαγκομέντ Οζντόεφ έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες αφού μετέβη στη Νέα Μεσημβρία αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον δικέφαλο του βορρά.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η εβδομάδα στη Νέα Μεσημβρία ξεκίνησε με νέο πρόσωπο, αλλά τον ίδιο ακριβώς στόχο.

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ πήγε από τα γραφεία στο Αθλητικό Κέντρο του Δικεφάλου και μπήκε απευθείας στο προπονητικό πρόγραμμα, το οποίο ήταν αφιερωμένο στο επικείμενο παιχνίδι στο Σπλιτ κόντρα στη Χάιντουκ.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στην τακτική προσέγγιση της πρώτης αναμέτρησης κόντρα στους Κροάτες, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ είχαμε και μάχες 3 Vs 2 σε υψηλή ένταση.

Ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Ο Στέφαν Σβαμπ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι υποβλήθηκε σε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο.

Η κατάσταση του Αυστριακού θα επανεκτιμηθεί στην αυριανή προπόνηση.

Ο ΠΑΟΚ την Τρίτη (08.08) θα προπονηθεί στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία.»