Γκάμπριτς: «Δεν θα επηρεαστούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ από την ατμόσφαιρα»

Ο Κροάτης παλιός γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Τόντσι Γκάμπριτς, μίλησε για τα ματς με την Χάιντουκ

Γκάμπριτς: «Δεν θα επηρεαστούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ από την ατμόσφαιρα»

Δηλώσεις στην Κροατία για τα ματς της Χάιντουκ με τον ΠΑΟΚ έκανε ο παλιός τερματοφύλακας του Δικεφάλου Τόντσι Γκάμπριτς.

Ο Κροάτης αναφέρθηκε σε όσα είχε ζήσει ο ίδιος στο ελληνικό πρωτάθλημα και στις αναμνήσεις του από εκείνη την περίοδο ενώ για τους αγώνες του Conference League τόνισε:

«Το πλεονέκτημα των Ελλήνων είναι η ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη. Η Χάιντουκ έχει μια ευκαιρία. Το πλεονέκτημα της Χάιντουκ είναι ότι θα έχει αρκετά παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι εκείνη τη στιγμή. Νομίζω ότι το μόνο πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ είναι ότι παίζει στην Ελλάδα τη ρεβάνς, αλλά αυτό είναι σημαντικό. Θα υπάρχει τρέλα εκεί, όπως θα είναι και στο Πόλιουντ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θα επηρεαστούν από το γεμάτο γήπεδο και την ατμόσφαιρα στο Πόλιουντ, παίζουν σε τρελή ατμόσφαιρα κάθε λίγες μέρες στα ελληνικά ντέρμπι. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ το έχουν συνηθίσει, ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν αυτή την πίεση. Ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικούς παίκτες, αλλά εγώ προτιμώ τη Χάιντουκ. Θα έλεγα ότι οι πιθανότητες είναι 60-40 για τη Χάιντουκ»