Μπεϊτάρ - ΠΑΟΚ: Με Νάρεϊ και Αουγκούστο η ενδεκάδα

Διαβάστε τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη ρεβάνς με τη Μπεϊτάρ (3/8, 20.00). 

Μπεϊτάρ - ΠΑΟΚ: Με Νάρεϊ και Αουγκούστο η ενδεκάδα

Την Μπεϊτάρ στην Ιερουσαλήμ αντιμετωπίζει απόψε (3/8, 20.00) ο ΠΑΟΚ με φόντο φυσικά την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Conference League.

Πριν από λίγη ώρα έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ενδεκάδα των «ασπρόμαυρων», η οποία έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και την ισοπαλία με 0-0 στην Τούμπα. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο θα πάρει τη θέση του Χάρη Τσιγγάρα στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Κάλεντ Νάρεϊ του Γιάννη Κωνσταντέλια στην τριάδα πίσω από τον Τόμας.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με σύστημα 4-2-3-1. Ο Κοτάρσκι θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, Μιχαηλίδης και Εκόνγκ στο κέντρο της άμυνας, με τον Μπάμπα και τον Κεντζιόρα να καλύπτουν τις θέσεις των μπακ στα αριστερά και στα δεξιά αντίστοιχα.

Ο Ντόουγκλας Αούγκουστο θα πάρει φανέλα βασικού και θα έχει δίπλα του στη μεσαία γραμμή τον Σβάμπ, ενώ στα «φτερά» θα αγωνιστούν οι Ζίβκοβιτς και Νάρεϊ, με τον Τάισον να κινείται πίσω από τον Μπράντον Τόμας.

Ο τεχνικός των Ισραηλινών, Γιόσι Αμπουκασίς, θα παρατάξει την ομάδα του με δύο αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη, επιλέγοντας εκ νέου ένα αμυντικογενές και σφιχτό σύστημα 5-3-2.

Κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Σίλβα, με τους Μπιτόν, Ντγκάνι, Κρίεφ, Γκότλιβ και Μορόσοφ να αποτελούν την πεντάδα στην άμυνα. Στα χαφ ξεκινούν οι Ασκενάζι, Αζάρια και Γιόνα με τους Σούα και Φράιντεϊ στη δυάδα της επίθεσης.