Αραράτ: Το πιστεύουν για πρόκριση με Άρη

Ο προπονητής της Αραράτ μίλησε με σεβασμό για τον Άρη και την έδρα του, αλλά δεν έκρυψε τις ελπίδες του για πρόκριση στη συνέχεια του Conference League. 

Αραράτ: Το πιστεύουν για πρόκριση με Άρη

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τη ρεβάνς με τον Άρη (3/8) η Αραράτ με τον προπονητή της, Βαρντάν Μινασιάν, να μην κρύβει την πίστη του ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση στη συνέχεια του Conference League παρά το 1-1 του πρώτου αγώνα.

Οι δηλώσεις του Αρμένιου τεχνικού:

«Ο Άρης και ο προπονητής του διακρίνονται για την ποιότητα και την δυναμική τους. Είναι τελείως διαφορετική ομάδα αυτή που είδαμε στα φιλικά. Εμείς θέλουμε να αναχαιτίσουμε τη δυνατή του πλευρά και να εκμεταλλευτούμε την αδύνατη.

Θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό στην Αρμενία και πνευματικά και τακτικά. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αντιδράσουμε σε ό,τι προκύψει

Ο Άρης έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας, όπως έχουν όλες οι ομάδες που παίζουν στο γήπεδό τους. Βέβαια, αυτό καμιά φορά λειτουργεί και αντίθετα γιατί υπάρχει διπλό άγχος λόγω της πίεσης. Ο Άρης είναι ποιοτική ομάδα, έχει υψηλότερο μπάτζετ από εμάς. Αν και είναι δυο αγώνες και το μπάτζετ δεν παίζει πάντα ρόλο. Όλα θα τα δούμε στο γήπεδο».