Οντουμπάτζο: «Όλοι στον Άρη ξέρουμε ότι είναι απαραίτητο να προκριθούμε»

Για τη σημασία της πρόκρισης κόντρα στην Αραράτ μίλησε ο άσος του Άρη, Μόουζες Οντουμπάτζο.

Οντουμπάτζο: «Όλοι στον Άρη ξέρουμε ότι είναι απαραίτητο να προκριθούμε»

Την πρόκριση κόντρα στην Αραράτ θέλει να πετύχει ο Άρης στο Κλεάνθης Βικελίδης (3/8, 21:15) για την επόμενη φάση των προκριματικών του Conference League.

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τη σκληρή δουλειά που έγινε στην εβδομάδα που μεσολάβησε μετά το πρώτο ματς, αλλά και για τη δική του μεγαλύτερη εξοικείωση με τη θέση του στόπερ, την οποία θα κληθεί να καλύψει λόγω της απουσίας του Γιάκουμπ Μπράμπετς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Όλοι στο κλαμπ ξέρουμε πόσο σημαντικό και απαραίτητο είναι να προκριθούμε. Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε όπως έπρεπε για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το ότι έπαιξε στόπερ στο πρώτο ματς: «Τα πρώτα λεπτά ήθελα να προσαρμοστώ μετά ένιωσα καλύτερα. Δούλεψα με τον προπονητή μου αυτή την εβδομάδα και αύριο πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερος από το πρώτο ματς».

Για το πως θα προσεγγίσουν το παιχνίδι αύριο: «Μπορείς να προσεγγίσεις ένα παιχνίδι με πολλούς τρόπους. Το ξεκάθαρο είναι ότι πρέπει να σκοράρουμε για να πετύχουμε το στόχο μας. Ο ξεκάθαρος στόχος μας για αύριο είναι να σκοράρουμε για να προκριθούμε».

Για το αν πιστεύει οτί θα είναι διαφορετικό το αυριανό ματς: «Έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα. Αυτό απιτεί χρόνο για να προσαρμοστούμε. Οσον αφορά το αυριανό ματς πιστεύουμε ότι το γήπεδο θα φλέγεται. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το μομέντουμ και να δώσουμε περισσότερο άγχος στον αντίπαλο».