Τερζής: «Να δείξουμε ότι η προηγούμενη εμφάνιση ήταν μία κακή παρένθεση»

Ο Τόλης Τερζής περιμένει από τον Άρη να εμφανιστεί σαφώς βελτιωμένος στη ρεβάνς με την Αραράτ στη Θεσσαλονίκη για τον προκριματικό γύρο του Conference League.

Τερζής: «Να δείξουμε ότι η προηγούμενη εμφάνιση ήταν μία κακή παρένθεση»

Ο Άρης υποδέχεται την Αραράτ στη ρεβάνς του β' προκριματικού γύρου του Conference League, με τον Τόλη Τερζή να υπογραμμίζει ότι η ομάδα του πρέπει να εμφανιστεί βελτιωμένη, σε σχέση με το 1-1 που απέσπασε στην Αρμενία:

«Αύριο πρέπει να κάνουμε το χρέος μας και να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Κάναμε ανάλυση του παιχνιδιού και τα λάθη μας στο πρώτο ματς. Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε την κατάσταση και να κάνουμε αυτό που πρέπει, να είμαστε όπως πρέπει και να πάρουμε την πρόκριση.

Μέσα στην εβδομάδα έκανα αρκετές κουβέντες με τα παιδιά, τόσο συνολικά όσο και τετ α τετ. Θέλουμε τη νίκη, την πρόκριση, να κάνουμε μία πειστική εμφάνιση και να δείξουμε ότι η εμφάνιση της περασμένης Πέμπτης ήταν μία κακή παρένθεση. Περιμένουμε επίσης τη συμπαράσταση του κόσμου και εμείς να ανταποδώσουμε, ώστε να περάσουμε στον επόμενο γύρο.

Πρέπει από το πρώτο λεπτό να καταλάβουμε ότι θα είναι ένα πολύ διαφορετικό. Να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε και να ακολουθήσουμε το πλάνο που ετοιμάσαμε στην προπόνηση. Για τους πλάγιους, το εντοπίσαμε από το πρώτο παιχνίδι. Έχουν ταχύτητα μπροστά. Στο πρώτο παιχνίδι αντιμετωπίσαμε τις κόντρες του αντιπάλου.

Αύριο θα πρέπει να το κάνουμε ακόμα καλύτερα.

Το πρώτο που δουλέψαμε στις προπονήσεις και θα είναι διαφορετικό, αφορά τις αποστάσεις των γραμμών. Επίσης η πίεση μπροστά όταν χάνουμε τη μπάλα. Να πιέζουμε άμεσα για να μην βγαίνει ο αντίπαλος στην κόντρα».