ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τη ρεβάνς με τη Μπεϊτάρ

Γνωστή έγινε την Τρίτη (1/8) η αποστολή του ΠΑΟΚ που θα κληθεί να πάρει την πρόκριση στο Ισραήλ σε βάρος της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τη ρεβάνς με τη Μπεϊτάρ

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Πρωινή δουλειά στην Τούμπα πριν την αναχώρηση για Ισραήλ την Τρίτη (01.08) για το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου.

Η τελευταία προπόνηση στην Ελλάδα ήταν αφιερωμένη στο κομμάτι της τακτικής, με έμφαση στην ανάπτυξη, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Ντόουγκλας Αουγκούστο επιστρέφουν στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου , ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Ζόαν Σάστρε , που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Ισραήλ είναι οι:

Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Κεντζιόρα , Εκόνγκ , Νάσμπεργκ , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Ράφα Σοάρες , Μπάμπα , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Ντόουγκλας , Φιλίπε Σοάρες , Μουργκ , Τάισον , Κωνσταντέλιας , Νάρεϊ , Α.Ζίβκοβιτς , Βρακάς , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας .

Την Τετάρτη (02.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:30 στο Teddy Stadium, ενώ στις 19:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών. Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.