Προκριματικά Conference League: Διπλό η ΑΕΚ Λάρνακας, Σαρωτική η Γάνδη

Η ΑΕΚ Λάρνακας πέρασε από την έδρα της Ζοντίνιο με 2-3, ενώ η Γάνδη διέλυσε τη Ζίλινα με 5-1. Tα αποτελέσματα των προκριματικών του Conference League.

Προκριματικά Conference League: Διπλό η ΑΕΚ Λάρνακας, Σαρωτική η Γάνδη

Η ΑΕΚ Λάρνακας πέρασε από την έδρα της Ζοντίνιο πι δύσκολα από ό,τι περίμενε, με 2-3, αφού είχε προηγηθεί ακόμα και με 0-3.

Τα γκολ για τους Κύπριους σημείωσαν οι Άνταμ Γκιούρσκο στο 6, Κασάντο στο 16' και Φαράτζ στο 40', για μειώσουν οι γηπεδούχοι με τους Γκλουτσένκοφ στο 70' και Εσόγκο στο 73'.

Στην επόμενη φάση βρίσκεται ήδη η Γάνδη, η οποία διέλυσε την Ζίλινα με 5-1. Όρμπαν στο 23' και Ντε Σαρτ στο 55' άνοιξαν τον δρόμο για τοςυ Βέλγους, με τους Κάιπερς (67', 85') και Ουατανάμπι (76') να ολοκληρώνουν τον θρίαμβο. Για τους φιλοξενούμενους ο Καπράλικ σημείωσε το γκολ της τιμής στο 79'.

Στα υπόλοιπα ματς των 21:00 η Ακουρέρι επιβλήθηκε της Ντάνταλκ με 3-1. Η B36 Τόρσαβν λύγισε την Χάβφορντγουέστ με 2-1. Η Μπεσίκτας επικράτησε των Τιράνων με 3-1. Η Μπρις νίκησε την Άαρχους με 3-0. Η Ριέκα πέρασε από την έδρα της Ντουκαγκίνι με 0-1. Η Όσιγιεκ πήρε τη νίκη επί της Ζαλαεγκερζέγκ με 1-0.

Η Τβέντε επικράτησε της Χάμαρμπι με 1-0. Η Χάποελ Μπίερ Σέβα έκανε το πρώτο βήμα με την Πανεβέζις (1-0). Τέλος, η Γκιμαράες, σε ένα επεισοδιακό ματς με πολλές ανατροπές, πέρασε από την έδρα της Τσέλιε με 3-4.