Προκριματικά Conference League: Απέδρασε με το «διπλό» η Ομόνοια - Άνετα η Μπόντο Γκλιμτ

Τα αποτελέσματα των απογευματινών αγώνων για τον β' προκριματικό γύρο του Conference League.

Προκριματικά Conference League: Απέδρασε με το «διπλό» η Ομόνοια - Άνετα η Μπόντο Γκλιμτ

Με δύο δυνατές αναμετρήσεις συνεχίστηκε η δράση για τα προκριματικά του Conference League.

Καμπάλα - Ομόνοια 2-3

Η Ομόνοια, που δοκιμαζόταν στην έδρα της Καμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν, «απέδρασε» με το διπλό σε ένα ματς για γερές συγκινήσεις. Το σκορ άνοιξε στο 4' ο Αλάχ για τους Αζέρους με τον Μπεζούς να ισοφαρίζει πριν τη λήξη του πρώτου μέρος.

Στην επανάληψη η Ομόνοια προηγήθηκε στο 50' με τον Μπεζούς με τη Καμπάλα να ισοφαρίζει με τον Αλάχ στο 62'. Το νίκη για την ομάδα της Κύπρου έδωσε και πάλι ο Μπεζούς με πέναλτι στο 82'.

Μπόντο Γκλιμτ - Μποέμιανς 3-0

Εύκολο βράδυ είχε η Μπόντο Γκλιμτ που «σάρωσε» με 3-0 τους Μποέμιανς. Τα γκολ για τους Νορβηγούς πέτυχαν οι Γκρόνμπεκ, Πελεγκρίνο και Εσπαγιόρντ.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις νωρίτερα η Ντέμπρετσενι πέρασε από την έδρα της Αλασκέρτ στην Αρμενία με 0-1. Το νικητήριο γκολ σημείωσε ο Λονκάρ στο 50'.

Ισχνό προβάδισμα πρόκρισης και για την Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες, η οποία επιβλήθηκε με 2-1 της Χιμπέρνιαν. Καλέγκο στο 15' και Ασούμπρε στο 71 σημείωσαν τα γκολ των νικητών, ενώ για τους Σκωτσέζους μείωσε ο Νιούελ στο 90+1.

Στα άλλα δύο ματς, Αραράτ και Άρης έμειναν στο 1-1, ενώ Ορντάμπασι και Λέγκια Βαρσοβίας επίσης θα λύσουν τις διαφορές τους στη ρεβάνς, μετά το τελικό 2-2.