Νταρίντα: «Είμαστε προετοιμασμένοι για την Αραράτ»

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα μίλησε για την αυριανή (27/7, 18.00) αναμέτρηση του Άρη με αντίπαλο την Αραράτ στην Αρμενία για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Νταρίντα: «Είμαστε προετοιμασμένοι για την Αραράτ»

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (27/7, 18.00) την Αραράτ στην Αρμενία για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα φέρει το σύλλογο πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, ενόψει και του επαναληπτικού στη χώρα μας.

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ξεκαθάρισε ότι οι «κίτρινοι» θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά στην άμυνα, ενώ υπογράμμισε ότι άπαντες στην ομάδα είναι έτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι της ομάδας τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ότι έχει ξαναπαίξει στην Αρμενία με την εθνική:

«Έχω έρθει και με τη Βικτόρια Πλζεν. Το ποδόσφαιρο της χώρας μου αρέσει. Προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και θα βοηθήσει ώστε αύριο να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Για τις σκέψεις του πριν τα δύο παιχνίδια:

«Πάντα στην Ευρώπη και στα διπλά παιχνίδια, στο πρώτο ματς πρέπει να είσαι πιο σίγουρος στα μετόπισθεν. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, να αποφύγουμε τα… χαζά λάθη. Όλοι στα αποδυτήρια είμαστε προετοιμασμένοι από κάθε άποψη για το αυριανό παιχνίδι».

Για την κατάσταση του Μπράμπετς: «Χρειάζονται δύο με τρεις εβδομάδες για να γίνει καλά. Αισθάνεται πόνο. Δεν μπορούμε να πούμε πότε θα επιστρέψει».

Για το τι έχει ξεχωρίσει από την Αραράτ: «Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο. Ο προπονητής έκανε ανάλυση της ομάδας και μας έδειξε την τακτική προσέγγιση που θα έχουμε ώστε να κερδίσουμε».