Τσιγγάρας: «Πάντα στόχος του ΠΑΟΚ το νταμπλ και η ευρωπαϊκή πορεία»

Ο Χάρης Τσιγγάρας τόνισε πως ο περσινός αποκλεισμός από την Λέφσκι έγινε μάθημα για τον ΠΑΟΚ.

Τσιγγάρας: «Πάντα στόχος του ΠΑΟΚ το νταμπλ και η ευρωπαϊκή πορεία»

Στους προσωπικούς αλλά και συλλογικούς στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου όσο και για την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση της χρονιάς για τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Χάρης Τσιγγάρας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το ματς με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (27/7, 20:30).

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν αισθάνεται πίεση τώρα που έχει βασικό ρόλο στην αρχή της χρονιάς, ανέφερε: «Δεν νιώθω καμία πίεση, πήρα θετικά πράγματα από τον τραυματισμό μου, έκανα ένα χειρουργείο για τον τραυματισμό που είχα και τώρα είμαι καλά και νιώθω καλά».

Για το αν έγινε μάθημα το πάθημα με τη Λέφσκι την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο: «Ήταν ένα ατυχές γεγονός και όπως δείξαμε πριν δύο χρόνια αν είμαστε καλά μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».

Για τη Μπεϊτάρ και τον τρόπο παιχνιδιού της: «Έχουμε μελετήσει την ομάδα, αν έρθουν με αμυντική προσήλωση χρειάζεται υπομονή και με τον προπονητή έχουμε δουλέψει πάνω στο παιχνίδι».

Για το ιδανικό σκορ, ανέφερε: «Το καλύτερο σκορ θα ήταν να κρατήσουμε το «0» και να βρούμε όσα περισσότερα γκολ γίνεται μπροστά».

Αναφορικά με τους στόχους του, σημείωσε: «Οι δικοί μου στόχοι και με τον ΠΑΟΚ που είναι μία μεγάλη ομάδα, στοχεύουμε στο νταμπλο και να κυνηγήσουμε τον στόχο της Ευρώπης και αυτό ξεκινάει από τώρα».

Αναφορικά με τη συνύπαρξη του με τον Σβαμπ στη μεσαία γραμμή: «Υπάρχει μεγαλύτερη εξέλιξη και για εμένα και για τον Στέφαν Σβαμπ, όσο παίζεις μαζί και κάνεις μαζί προπόνηση αποκτάς χημεία και εμείς έχουμε καλές σχέσεις και εκτός αγωνιστικού χώρου, κάνουμε και παρέα, οπότε αυτό είναι καλό»΅.

Για τα συναισθήματα του στην επιστροφή του: «Ξαναγύρισα πίσω στο σπίτι μου, η απόφαση του δανεισμού ήταν κάτι που έγινε για το καλό μου και τώρα επέστρεψα σπίτι».