ΠΑΟΚ: Το βάρος στην τακτική ενόψει της Μπεϊτάρ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδωσαν περισσότερη έμφαση στο τακτικό κομμάτι ενόψει του αγώνα με τη Μπεϊτάρ.

ΠΑΟΚ: Το βάρος στην τακτική ενόψει της Μπεϊτάρ

Αντίστροφα μετρούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Μπεϊτάρ στο πλαίσιο των προκριματικών του Conference League. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επικεντρώθηκε στην τακτική ενόψει του αγώνα με την ομάδα από το Ισραήλ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Την Τρίτη (25.07) ο Ράζβαν Λουτσέσκου επικεντρώθηκε στην τακτική για το επερχόμενο ματς κόντρα στους Ισραηλινούς.

Οι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση συνέχισαν με rondo και η προπόνηση έκλεισε με το τεχνικό επιτελείο να δείχνει τα βασικά στοιχεία του σχεδίου για το παιχνίδι κόντρα στη Μπεϊτάρ μέσα από ασκήσεις τακτικής σε άμυνα και επίθεση. Ο Ζόαν Σάστρε συνέχισε και σήμερα το ατομικό πρόγραμμα.

Το απόγευμα της Τετάρτης (26.07), παραμονή της αναμέτρησης κόντρα στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:15 στη Νέα Μεσημβρία, ενώ οι Ισραηλινοί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας. Και οι δύο προπονήσεις θα είναι ανοιχτές στα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Η συνέντευξη Τύπου των Ράζβαν Λουτσέσκου και Χάρη Τσιγγάρα θα διεξαχθεί στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ η αντίστοιχη της Μπεϊτάρ στις 18:15».