Ιβάν Λέκο: «Θα είναι συναρπαστικά τα ματς με τον ΠΑΟΚ, αν είναι αντίπαλός μας»

Ο προπονητής της Χάιντουκ Σπλιτ, Ιβάν Λέκο, αναφέρθηκε στην κλήρωση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ ή την Μπεϊτάρ στο Conference League.

Ιβάν Λέκο: «Θα είναι συναρπαστικά τα ματς με τον ΠΑΟΚ, αν είναι αντίπαλός μας»

Στην σημερινή κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Conference League αναφέρθηκε ο προπονητής της Χάιντουκ Σπλιτ, Ιβάν Λέκο, που θα φέρει την ομάδα του αντιμέτωπη με τον το νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ – Μπεϊτάρ.

«Είναι δύσκολο να πεις πολλά σε αυτή την φάση γιατί δεν γνωρίζουμε καμία από τις δύο ομάδες και δεν γνωρίζουμε με ποιον θα παίξουμε. Ξέραμε ότι δεν ήμασταν στους ισχυρούς και ότι θα ήταν μια δύσκολη κλήρωση. Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ειδικά στα προκριματικά, πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για να βρεθείς με τους κορυφαίους.

Όλοι ανυπομονούμε, έχουμε μεγάλο κίνητρο, αλλά πάμε βήμα βήμα. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα έχουμε παίξει μόνο τον πρώτο αγώνα και παραμένουμε συγκεντρωμένοι στους αγώνες που ακολουθούν», επεσήμανε σχετικά και πρόσθεσε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι πιο κοντά σε εμένα, δούλεψα εκεί με τον Ιγκόρ Τούντορ. Ήμουν βοηθός προπονητή για εννέα μήνες. Ξέρω τη νοοτροπία, το γήπεδο, τους φιλάθλους. Αν είναι ο ΠΑΟΚ αντίπαλός μας, σίγουρα θα γίνουν δύο συναρπαστικά ματς. Υπέροχη ατμόσφαιρα θα επικρατήσει στο Σπλιτ, όπως και στη Θεσσαλονίκη.

Δεν ξέρω πολλά για την Μπεϊτάρ. Πρέπει να περιμένουμε να παίξουν μεταξύ τους, έχουμε μπροστά μας τα ματς του πρωταθλήματος. Όταν έρθει η ώρα, σίγουρα θα προετοιμαστούμε καλά».