Ρουμανικά ΜΜΕ: «Στην Opap Arena ο τελικός του Conference League της νέας σεζόν»

Σύμφωνα με τους Ρουμάνους, που το έχουν δεδομένο, ο τελικός του Conference League της επόμενης σεζόν θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και την «Opap Arena». 

Ρουμανικά ΜΜΕ: «Στην Opap Arena ο τελικός του Conference League της νέας σεζόν»

Πολύ σίγουροι είναι οι Ρουμάνοι για την έδρα του τελικού του Conference League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα στην πλέον έγκυρη ιστοσελίδα της χώρας, το «sport.ro» ανέφερε: «Την επόμενη σεζόν, ο τελικός του Conference League θα φιλοξενηθεί από την «Αγία Σοφία» στην Αθήνα, το «σπίτι» της ΑΕΚ, χωρητικότητας 32.500 θέσεων, που εγκαινιάστηκε φέτος».

Να σημειωθεί πως αυτό ανέφεραν και την Τετάρτη (7/6) ρεπορτάζ από τη Βραζιλία. Πάντως η UEFA δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον επόμενο τελικό της διοργάνωσης. Ωστόσο αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες.

Ενα γήπεδο για να μπορέσει να φιλοξενήσει ματς των play off του Champions League ή οποιοδήποτε ματς στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα πρέπει να είναι κατηγορίας 4 αστέρων. Αντίστοιχα τεσσάρων αστέρων απαιτείται για να φιλοξενήσει οποιοδήποτε ματς των ομίλων του Europa League αλλά και τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.