Άλκμααρ - Άντερλεχτ 4-1 πεν. (2-0 κ.δ, παρ): Με ηγέτη τον Παυλίδη στα ημιτελικά! (highlights)

Με τον Βαγγέλη Παυλίδη να σκοράρει δις στο α' μέρος και να ισοφαρίζει μόνος του το σκορ του πρώτου αγώνα, η Άλκμααρ πήγε την Άντερλεχτ στα πέναλτι και με 4-1 έκανε την ανατροπή και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Conference League. 

Άλκμααρ - Άντερλεχτ 4-1 πεν. (2-0 κ.δ, παρ): Με ηγέτη τον Παυλίδη στα ημιτελικά! (highlights)

Ολική ανατροπή και στα ημιτελικά του Conference League η Άκμααρ! Οι Ολλανδοί με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Παυλίδη που σκόραρε δις στο α' μέρος και ισοφάρισε γρήγορα το σκορ του πρώτου αγώνα, οδήγησαν την αναμέτρηση με την Άντερλεχτ στα πέναλτι όπου με 4-1 πήραν το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι ήξεραν εξ αρχής πως θα έχουν δύσκολη αποστολή μετά και το 2-0 του Βελγίου, ωστόσο με τον Έλληνα διεθνή σε μεγάλα κέφια «έσβησαν» με το... καλημέρα το μειονέκτημα!

Ο Παυλίδης ήταν εκείνος που με πέναλτι στο 5ο λεπτό έκανε το 1-0 και στο 13' διπλασίασε τα τέρματα της Άλκμααρ από ασίστ του Όντγκαρντ. Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων άλλο γκολ δεν είδαμε και έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί η Άλκμααρ ήταν ανώτερη αλλά της έλλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Τελικά η πρόκριση για τα ημιτελικά ήρθε στα πέναλτι. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο ψύχραιμοι και με συνολικό σκορ 4-1 πέταξαν εκτός τους Βέλγους.