Φιορεντίνα - Λεχ Πόζναν 2-3: Γλίτωσαν ιστορικό... κάζο οι «βιόλα» (highlights)

Με μυθική εμφάνιση, η Λεχ Πόζναν άγγιξε αλλά δεν μπόρεσε την ανατροπή (2-3) στο «Αρτέμιο «Φράνκι» κόντρα στη Φιορεντίνα, η οποία είχε επικρατήσει 4-1 στο πρώτο ματς. Στους «4» οι Ιταλοί, εντυπωσιακό «αντίο» οι Πολωνοί. 

Φιορεντίνα - Λεχ Πόζναν 2-3: Γλίτωσαν ιστορικό... κάζο οι «βιόλα» (highlights)

Τον... χάρο με τα μάτια της είδε η Φιορεντίνα. Οι «βιόλα» περίμεναν ότι ο αγώνας με τη Λεχ Πόζναν θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα αλλά οι Πολωνοί με μυθική εμφάνιση πάλεψαν στα ίσα, φτάνοντας ακόμα και στο 0-3.

Παρόλα αυτά, οι Ιταλοί αντέδρασαν, μείωσαν σε 2-3 και τελικά πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά (πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή τετράδα μετά το 2015) του Conference League. Εντυπωσιακό αντίο από τη Λεχ που άγγιξε αλλά δεν κατάφερε το θαύμα!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το... μαχαίρι στα δόντια και μόλις στο 9' άνοιξαν το σκορ με τον Σόουζα. Στην επανάληψη, οι Πολωνοί κατάφεραν να σκοράρουν δις σε διάστημα πέντε λεπτών. Με πέναλτι του Βέλντε στο 64' και με ωραίο τελείωμα του Σόμπιεχ στο 69'.

Κάπου εκεί η Φιορεντίνα κατάλαβε πως αν δεν αντιδράσει θα γνωρίσει ιστορικό... κάζο και με τον Σότιλ στο 78' μείωσε σε 1-3. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Καστροβίλι (90'+2').