Conference League: Λύγισε στη Βοσνία η Σλόβαν - Χωρίς νικητή στο Βαντούζ

Η Σλόβαν ηττήθηκε 1-0 από τη Ζρινιέσκι στη Βοσνία, ενώ Βαντούζ και Ραπίντ Βιέννης αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 για τα play off του Conference League. 

Conference League: Λύγισε στη Βοσνία η Σλόβαν - Χωρίς νικητή στο Βαντούζ

Έκανε την έκπληξη η Ζρινιένσκι και επικράτησε με το μίνιμουμ σκορ της Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα play off του Conference League. Η ομάδα από το Μόσταρ, κατάφερε να βάλει δύσκολα στους Σλοβάκους, εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Μπαρσεγκιάν στο 69' και πήρε προβάδισμα πρόκρισης.

Το «χρυσό» τέρμα για τους Βόσνιους σημείωσε ο Μπιλμπίγια στο 89ο λεπτό και η πρώην αντίπαλος του Ολυμπιακού καλείται να ανατρέψει την κατάσταση στη ρεβάνς αν θέλει να μπει στην κλήρωση της τελικής φάσης.

Στο Λιχτενστάιν, η Βαντούζ έβαλε δύσκολα στη Ραπίντ Βιέννης και το τελικό 1-1 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό της Αυστρίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς (10') με τον Ούλριχ αλλά ο Ντρούιφ στο 53' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στη Σλοβενία, το ματς ανάμεσα στη Μάριμπορ και την Κλουζ ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα και το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης θα δοθεί στη Ρουμανια.