Ντζουργκάντεν - ΑΠΟΕΛ 3-0: «Σφαλιάρα» και κυνηγάει ένα θαύμα

Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε 3-0 από την Ντζουργκάντεν στη Σουηδία για τα play off του Conference League και όλα δείχνουν πως θα μείνει εκτός Ευρώπης. Από μία αποβολή για κάθε ομάδα.

Ντζουργκάντεν - ΑΠΟΕΛ 3-0: «Σφαλιάρα» και κυνηγάει ένα θαύμα

Ήττα που δύσκολα μπορεί να ανατρέψει γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ στη Σουηδία. Οι Κύπριοι ηττήθηκε 3-0 από την Ντζουργκάντεν για τα play off του Conference League και πλέον θα κυνηγήσουν ένα θαύμα σε επτά βράδια στο ΓΣΠ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το ματς και μόλις στο 9ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με ωραία προσπάθεια του Έντβαρντσεν. Ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει στο β' μέρος με την είσοδο του Βιγιαφάνιες ωστόσο στο 54' ο Έκνταλ έκανε το 2-0.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και τρίτο τέρμα από την Ντζουργκάντεν με τον Βάικχαιμ στο 65', βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση στους ομίλους του Conference League. Μάλιστα, παρά το γεγονός πως οι Σουηδοί έπαιξαν με δέκα από το 71' λόγω αποβολής του Σούλερ, ο ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ στο φινάλε έμεινε και εκείνος με παίκτη λιγότερο αφού ο Κρέσπο είδε την απευθείας κόκκινη.

Πλέον, η κυπριακή ομάδα καλείται να κάνει μια επική ανατροπή στο ΓΣΠ για να πάρει εκείνη το εισιτήριο για την τελική φάση.