Προπονητής Ζρίνσκι: «Η Σλόβαν άξιζε να περάσει τον Ολυμπιακό»!

Η Ζρίνσκι αντιμετωπίζει την Σλόβαν Μπρατισλάβας στα play off του Conference League και ο προπονητής της μίλησε για τα ματς με τον Ολυμπιακό ώστε να τονίσει τη δυσκολία της αποστολής

Προπονητής Ζρίνσκι: «Η Σλόβαν άξιζε να περάσει τον Ολυμπιακό»!

Το βράδυ της Πέμπτης (18/8) στο Μόσταρ, η Ζρίνσκι θα υποδεχτεί την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα play off του Confernece League καθώς η πρωταθλήτρια Σλοβακίας «υποβιβάστηκε» σε αυτή τη διοργάνωση μετά τον αποκλεισμό της από τον Ολυμπιακό.

Στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι, ο προπονητής της Ζρίνσκι Σεργκέι Γιακίροβιτς μίλησε με θερμά λόγια για την Σλόβαν ώστε να τονίσει τη δυσκολία της προσπάθειας που έχει μπροστά της η δική του ομάδα και ανέφερε τις εντυπώσεις του από τους αγώνες των Σλοβάκων με τον Ολυμπιακό.

«Απέναντι σε μια τόσο δυνατή και έμπειρη στην Ευρώπη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, η Σλόβαν ήταν εξαιρετική και στα δύο παιχνίδια. Μπορώ να πω ότι με βάση την απόδοσή της θα άξιζε να είχε προκριθεί εκείνη στο Europa League καθώς δημιούργησε μεγάλα προβλήματα και πίεση στην ελληνική ομάδα. Θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς να την αποκλείσουμε», είπε ο προπονητής του συλλόγου από την Βοσνία.