Πρόεδρος Λέφσκι: «Μεγάλωσαν οι προσδοκίες μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ»

Ο πρόεδρος της Λέφσκι Σόφιας, Νάσκο Σιράκοφ δήλωσε ότι αυξήθηκαν οι προσδοκίες για την ομάδα του μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ.

Πρόεδρος Λέφσκι: «Μεγάλωσαν οι προσδοκίες μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ»

Η πρόκριση της Λέφσκι Σόφιας επί του ΠΑΟΚ άλλαξε τα δεδομένα στην ομάδα της Βουλγαρίας. Οι προσδοκίες μεγάλωσαν με αποτέλεσμα να γνωρίσει τον οδυνηρό αποκλεισμό από ομάδα της Μάλτας. Ο πρόεδρος της Λέφσκι, Νάσκο Σιράκοφ έκανε επίσημη δήλωση στη σελίδα του κλαμπ στο facebook τονίζοντας πως η πρόκριση επί του ΠΑΟΚ δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Λέφσκι Σόφιας:

«Κατακτήσαμε και το Κύπελλο Βουλγαρίας στον τελικό κόντρα. Αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να είμαστε μία από τις βουλγαρικές ομάδες στα ευρωπαϊκά τουρνουά αυτή τη σεζόν. Η ομάδα μεγάλωσε μπροστά στα μάτια μας, νικώντας έναν ισχυρό αντίπαλο από την Ελλάδα, τον ΠΑΟΚ, και οι ελπίδες μας ανέβηκαν.

Όλο αυτό το διάστημα, ο εξαιρετικός προπονητής μας και ο άνθρωπος που άλλαξε το σχήμα της ομάδας σε ένα απίστευτα σύντομο χρονικό διάστημα, Murray Stoilov, έλεγε ξεκάθαρα και με πολλή ακρίβεια ποια ήταν η πραγματική κατάσταση της ομάδας και ποιες πρέπει να είναι οι προσδοκίες μας.

Δεν ήταν τυχαίο που εγώ μετά την απόλυτη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη προέτρεψα να μην επιβαρύνουμε τους παίκτες μας με υπερβολικές προσδοκίες».