Conference League: Σόου Παυλίδη και Άλκμααρ (7-0), συνεχίζουν Γιουνγκ Μπόις, Ζιλ Βιθέντε, Μόλντε

Η Άλκμααρ με τον Παυλίδη να σημειώνει δύο γκολ, συνέτριψε 7-0 (5-0 στο πρώτο ημίχρονο) τη Νταντί που είχε κερδίσει 1-0 στον πρώτο αγώνα. Συνεχίζουν και οι Γιουνγκ Μπόις, Ζιλ Βιθέντε, Μόλντε.

Conference League: Σόου Παυλίδη και Άλκμααρ (7-0), συνεχίζουν Γιουνγκ Μπόις, Ζιλ Βιθέντε, Μόλντε

Μέσα σε 20 λεπτά η Άλκμααρ όχι μόνο ανέτρεψε το 1-0 του πρώτου αγώνα στη Σκωτία με αντίπαλο τη Νταντί Γιουνάιτεντ, αλλά σκεφτόταν ήδη την επόμενη φάση. Με τον Έλληνα διεθνή επιθετικό Παυλίδη να σημειώνει δύο γκολ (21’, 36’) ήταν μπροστά με 5-0 στο ημίχρονο έχοντας σημειώνει πέντε τέρματα από το 21’ μέχρι το 44’! Στην επανάληψη πέτυχε δύο ακόμη γκολ για να φτάσει στο τελικό 7-0!

Οι Γιούνγκ Μπόις, Ζιλ Βιθέντε, Μόλντε πέρασαν στα playoffs του Conference League. Οι Ελβετοί κέρδισαν 2-0 την Κουόπιο και με συνολικό σκορ (5-0) προκρίθηκαν εύκολα.

Οι Πορτογάλοι μετά το 1-1 με τη Ρίγα, κέρδισε με 4-0 στην έδρα της και πέρασε άνετα, σημειώνοντας τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Τέλος, η Μόλντε που είχε επικρατήσει στον πρώτο αγώνα 3-0 της Κισβάρντα, βρέθηκε πίσω απόψε (11/8) στην Ουγγαρία με 2-0 αλλά βρήκε ένα τέρμα στην επανάληψη (69’) και φυσικά πήρε την πρόκριση.