Σλάβια Πράγας: Εκτός έμειναν Έβερτον και Πρόβοντ

Η αποστολή της Σλάβια Πράγας αναχώρησε για την Αθήνα με απόντες τους τραυματίες Έβερτον και Πρόβοντ. Παίζουν οι Ουσόρ και Σέβτσικ παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν

Σλάβια Πράγας: Εκτός έμειναν Έβερτον και Πρόβοντ

Η Σλάβια Πράγας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί Τσέχικου εδάφους για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Τα καλά νέα για τον Γίντριχ Τρπισόφσκι, είναι πως πρόλαβαν να μπουν στην αποστολή οι Ουσόρ και Σέβτσικ που αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού.

Αντίθετα, όπως αναμενόταν εκτός έμειναν οι τραυματίες Έβερτον και Λούκας Πρόβοντ. Αμφότεροι είχαν περάσει ως αλλαγή στο πρώτο ματς και αγωνίζονται στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Από εκεί και πέρα, λίγο πριν αναχωρήσουν για το αεροδρόμιο τα μέλη της αποστολής, έκαναν δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της Τσέχικης ομάδας.

Εκεί μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του Τρπισόφσκι, Ζντένεκ Χουστέτσκι, καθώς και ο βασικός χαφ της ομάδας, Κριστ Τιεχί.

«Αν κάποιος μας έλεγε πριν το ματς πως θα έχουμε προβάδισμα 2-0, θα το παίρναμε. Όμως είναι πονηρό επειδή ξέρουμε τι ατμόσφαιρα μας περιμένει», είπε αρχικά ο Χουστέτσκι και συνέχισε:

«Θέλουμε να κρατήσουμε το μηδέν. Όσο περισσότερο το κάνουμε στην πίεσή τους, θα τους αναγκάσουμε να βγαίνουν μπροστά και θα απειλήσουμε στο χώρο.

Όλοι ξέρουμε σε ποια έδρα πάμε. Μη γελιόμαστε που χωράει μόνο 16.000 το γήπεδο, είναι θερμόαιμοι και όταν το θέλουν δημιουργούν… κόλαση».

Από την πλευρά του ο Κριστ Τιεχί ανέφερε: «Ξέρουμε πως η ρεβάνς θα είναι δύσκολη, λόγω της ατμόσφαιρας στο γήπεδο. Νικήσαμε 2-0 και νομίζω θα θέλουν να επιτεθούν, κάτι που μπορεί να μας δώσει χώρους για να αναπτυχθούμε.

Είναι σημαντική η έδρα γι’ αυτούς. Οι οπαδοί τους βοηθούν να νικήσουν κάποια ματς. Όμως δεν μπορούμε να το σκεφτόμαστε.

Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς, όχι στους οπαδούς και την ατμόσφαιρα. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι νομίζω θα τα καταφέρουμε.

Είμαι έτοιμος για τη ζέστη. Ο καιρός είναι σχεδόν ίδιος και στην Τσεχία, οπότε είμαστε καλά προετοιμασμένοι γι’ αυτό».