Παναθηναϊκός: Ατομικό έκανε ο Αλεξανδρόπουλος

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, αλλά αποφασίστηκε να επιστρέψει σταδιακά στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. 

Παναθηναϊκός: Ατομικό έκανε ο Αλεξανδρόπουλος

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στην τελική ευθεία για το παιχνίδι της Πέμπτης (11/8) στη ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League κόντρα στη Σλάβια Πράγας.

Ο Παναθηναϊκός παρά το 2-0 που πρέπει να ανατρέψει, είναι αποφασισμένος να… παίξει τα ρέστα του στη Λεωφόρο που αναμένεται να είναι κατάμεστη.

Οι «πράσινοι» επανήλθαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Κυριακής (7/8), αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τη σπουδαία ρεβάνς.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τα προβλήματα επιτέλους να μειώνονται, καθώς οι μέρες πριν το πρώτο ματς ήταν πολύ δύσκολες λόγω της ίωσης, που είχε προσβάλει τη μισή ομάδα.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που ήταν το τελευταίο θύμα της ίωσης αυτής, ξεπέρασε το πρόβλημα και πήγε κανονικά στο «Γ. Καλαφάτης». Ακολούθησε όμως ατομικό πρόγραμμα, μια και όπως είναι λογικό το ζητούμενο τώρα έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο οργανισμός του έχει εξασθενίσει.

Ατομικά γυμνάστηκε και ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στους Τσέχους κι έτσι δεν υπάρχει βιασύνη.

Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και τακτική και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι.